Pennyworth trailer | Είστε περίεργοι να μάθετε την ιστορία του μπάτλερ των ‘Wayne’;!

Το Epix πάντως σχεδιάζει να μας την διηγηθεί αυτό το καλοκαίρι!
13 Ιουνίου 2019 19:41
Pennyworth trailer | Είστε περίεργοι να μάθετε την ιστορία του μπάτλερ των ‘Wayne’;!

Η Epix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer και επίσημο key art για το Pennyworth, δηλαδή το επερχόμενο prequel σόου σχετικό με το σύμπαν του ‘Batman’, στο οποίο την τιμητική του έχει φυσικά ο Βρετανός ‘Alfred Pennyworth’, μπάτλερ της οικογένειας ‘Wayne’, και ουσιαστικά η δεύτερη πατρική φιγούρα για τον ‘Bruce’.

Εν προκειμένω, στον πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τον Jack Bannon (The Imitation Game, Medici). Υποκριτικά τον πλαισιώνουν ο Ben Aldridge (Fleabag) ως ο ‘Thomas Wayne’, ο Ryan Fletcher ως ο ‘Dave Boy’, ο Hainsley Lloyd Bennett ως ο ‘Bazza’, η Paloma Faith ως η ‘Bet Sykes’, ο Jason Flemyng (The Curios Case of Benjamin Button) ως ο Λόρδος ‘Harwood’ και η ‘Polly Walker’ ως η ‘Peggy Sykes’.

Η όλη πλοκή εμπνευσμένη από τους αντίστοιχους χαρακτήρες της DC τους οποίους δημιούργησαν οι Bob Kane και Bill Finger, εστιάζει στο παρελθόν του ‘Alfred Pennyworth’, όταν ήταν ακόμη νέος και υπήρξε στρατιώτης της SAS, ενώ αποφάσισε να δημιουργήσει μια εταιρεία φύλαξης συνεργαζόμενος και με τον δισεκατομμυριούχο ‘Thomas Wayne’ (Ben Aldridge) πριν αυτός γίνει ο πατέρας του ‘Bruce’.

Για τις ανάγκες του τηλεοπτικού αυτού εγχειρήματος επιστρατεύτηκαν δύο συντελεστές του Gotham, ο εξωτερικός παραγωγός και σεναριογράφος Bruno Heller (The Mentalist, Rome) και o σκηνοθέτης Danny Cannon (CSI).

Το project θα απαρτίζεται συνολικά από δέκα επεισόδια, ενώ πίσω από την παραγωγή του βρίσκεται η Warner Horizon Scripted Television.

Το Pennyworth καταφτάνει στο Epix στις 28 Ιουλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: