The Rook trailer | Η Emma Greenwell μεταμορφώνεται σε μία Βρετανίδα κατάσκοπο

Και θα αποπειραθεί να ξεσκεπάσει μία τρομερή συνωμοσία
05 Ιουνίου 2019 18:56
The Rook trailer | Η Emma Greenwell μεταμορφώνεται σε μία Βρετανίδα κατάσκοπο

Το Starz έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο sci-fi δράμα μυστηρίου The Rook το οποίο φέρει στοιχεία που ενδεχομένως να παραπέμπουν εν μέρει στο Killing Eve και στο Stranger Things.

Το εν λόγω εγχείρημα συνιστά τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Daniel O’Malley. Εν προκειμένω, ως δημιουργοί ανέλαβαν οι Lisa Zwerling (Betrayal), Karyn Usher (Bones), και ο Stephen Garrett (The Night Manager).

Εδώ σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε την Emma Greenwell (Shameless) η οποία μας συστήνεται ως η ‘Myfawny Thomas’, μία γυναίκα που ξυπνάει πάνω στην Millennium Bridge του Λονδίνου χωρίς καν να θυμάται το όνομά της ενώ είναι περιτριγυρισμένη από έναν κύκλο άψυχων σορών. Τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται όταν μαθαίνει ότι αποτελεί μέλος του ‘Checquy’, μίας εκλεκτής ομάδας Βρετανών μυστικών πρακτόρων με ισχυρά υπερφυσικά χαρίσματα. Πλέον η ηρωίδα θα πρέπει να ανακαλύψει την αληθινή της ταυτότητα, να επανέλθει στα καθήκοντα της θέσης της και να βρει ποιος ευθύνεται για την απώλεια της μνήμης της.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Olivia Munn, Adrian Lester, Ronan Rafter, Catherine Steadman, Jon Fletcher, Shelley Conn, και ο James D’Arcy.

Το The Rook αναμένεται να κάνει ποδαρικό στις 30 Ιουνίου στο Starz. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: