Το Silicon Valley ολοκληρώνεται οριστικά με την 6η σεζόν

Θα είναι η τελευταία για μια ακόμη σειρά του HBO
02 Ιουνίου 2019 12:53
Το Silicon Valley ολοκληρώνεται οριστικά με την 6η σεζόν

Ακόμη μια σειρά του HBO ανακοινώθηκε ότι θα ρίξει αυλαία. Το Silicon Valley θα πει οριστικά αντίο με την 6η και τελευταία του σεζόν, όπως ανακοίνωσε το καλωδιακό κανάλι, παρά τις δηλώσεις του εκτελεστικού παραγωγού, Alec Berg, που είχε δηλώσει πέρυσι ότι μπορεί να διαρκέσει παραπάνω. Ο δημιουργός της σειράς, Mike Judge, ήθελε εξαρχής να ολοκληρώσει το έργο του σε έξι σεζόν καθώς τόση διάρκεια είχε το όραμά του για την πλοκή. 

Ωστόσο, ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει καν τα γυρίσματα της 6ης σεζόν και αυτό γιατί μόλις πρόσφατα ο Berg ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την άλλη σειρά όπου έχει ρόλο εκτελεστικού παραγωγού, το εξαιρετικά επιτυχημένο Barry με τον Bill Hader. 

Η σειρά επικεντρώνεται στις περιπέτειες και τα ευτράπελα μιας startup εταιρίας ονόματι Pied Piper, στη φημισμένη "Μέκκα" της τεχνολογίας, τη Silicon Valley. Πρωταγωνιστούν οι Zach Woods, Kumail Nanjiani, T.J. Miller, Thomas Middleditch, Martin Starr, Amanda Crew, Jimmy O. Yang, Suzanne Cryer, Matt Ross και Josh Brener. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως φέτος άλλες δύο σειρές του HBO αποχαιρέτησαν το κοινό τους, αρχικά, το Game of Thrones με την 8η σεζόν του που δίχασε και το Veep

Tags: