The Witcher: Ολοκληρώθηκαν και επίσημα τα γυρίσματα της σειράς (pics)

Ένα βήμα πιο κοντά στις οθόνες μας ο Geralt του Netflix
31 Μαΐου 2019 19:20
The Witcher: Ολοκληρώθηκαν και επίσημα τα γυρίσματα της σειράς (pics)

Και επίσημα τα γυρίσματα του τηλεοπτικού The Witcher του Netflix ολοκληρώθηκαν, μετά από διάφορα ανεπίσημα δημοσιεύματα που ήθελαν τη παραγωγή να γυρίσει μερικές τελευταίες σκηνές πριν από βδομάδες. Το γεγονός αυτό θέλησε να ανακοινώσει μέσω του Instagram λογαριασμού του ο Henry Cavill, που υποδύεται την live-action βερσιόν του εμβληματικού Geralt Of Rivia.  

Ο ηθοποιός που είναι γνωστός για τους ρόλους του στα Man of Steel και Mission: Impossible - Fallout ανέφερε ότι τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν τελείωσαν και ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκαν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Season 1 of The Witcher has finally come to an end. And although I'm pulling a face here it has been an incredible journey! The cast and crew worked tirelessly throughout, everyone pitched in and brought their A game to set and I couldn't be more proud of you all. Speaking of my immediate team. Jacqui, Ailbhe and Leah are consummate professionals who worked extraordinary hours to bring the Witcher to life, they were non stop improving adjusting and evolving Geralt throughout. Thank you ladies for making this journey a good one. All of those 3 am wake ups were worth it! #GeraltofRivia #TheWitcher #Season1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill) στις 30 Μάι, 2019 στις 10:00 πμ PDT

Η showrunner και σεναριογράφος της σειράς, Lauren S. Hissrich, έκανε τη δική της ανάρτηση στο Twitter για το ίδιο γεγονός:

Το ότι και οι δυο τους αναφέρονται ως Season 1 του Witcher αφήνει να εννοηθεί πως ήδη υπάρχουν τα πλάνα για περισσότερες σεζόν για λογαριασμό του Netflix, ενώ η Hissrich τελειώνει την ανάρτηση της με μια φράση που κλείνει το μάτι για μια συνέχεια. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και από το πόσο αλά θα τα πάει με το κοινό και εάν το Netflix θα δώσει το πράσινο φως. 

Η πρεμιέρα του The Witcher στο Netflix θα γίνει εκτός απροόπτου μέχρι το τέλος του έτους.