Swamp Thing trailer | Πώς αρχίζει ο απόλυτος τρόμος να περιφέρεται στις όχθες μιας λίμνης;

Οι Andy Bean και Crystal Reed θα πρέπει να το ανακαλύψουν δίνοντας μάχη και με τον χρόνο
29 Μαΐου 2019 18:37
Swamp Thing trailer | Πώς αρχίζει ο απόλυτος τρόμος να περιφέρεται στις όχθες μιας λίμνης;

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer από την DC Universe για την επερχόμενη ανθολογία τρόμου Swamp Thing των δημιουργών Mark Verheiden (Battlestar Galactica, Daredevil) και Gary Dauberman (It, The Nun), η οποία καταφτάνει στην μικρή οθόνη ως μία πιο ρεαλιστική απόδοση της μυθοπλασίας των ανάλογων comics των Len Wein και Bernie Wrightson.

Στην σειρά αυτή ζωντανεύει το αποκαλούμενο «τέρας των βάλτων» μέσα από την ερμηνεία του Derek Mears. Η όλη δράση λαμβάνει χώρα στους βάλτους της Houma, μίας κωμόπολης της Louisiana όπου η ‘Abby Arcane’ (Crystal Reed) θα αφοσιωθεί στην εύρεση τρόπου για την καταπολέμηση μίας φονικής ασθένειας η οποία οφείλεται σε έναν επικίνδυνο ιό που πολλαπλασιάζεται στα έλη. Η ηρωίδα και ο συνεργάτης της, ‘Alec’ (Andy Bean) θα αγωνιστούν ενάντια στον χρόνο, όμως τα πράγματα θα έχουν απρόβλεπτη έκβαση τουλάχιστον για τον έναν από τους δύο μιας που θα του φανερωθεί το τρομερό μυστικό που κρύβεται εκεί.

Συν τοις άλλοις, συμμετέχουν οι: Jennifer Beals, Will Patton, Ian Ziering, Henderson Wade, Maria Sten, Jeryl Prescott, Virginia Madsen, Leonardo Nam, και ο Kevin Durand.

Ως εξωτερικοί παραγωγοί λειτουργούν ο James Wan (Aquaman, The Conjuring), ο Dauberman, και ο Verheiden.

Το Swamp Thing θα φιλοξενηθεί στο DC Universe και θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: