Game of Thrones: Ο Bran νόμιζε ότι του έκαναν φάρσα όταν έμαθε το τέλος του

Πολλοί fans πιστεύουν το ίδιο (SPOILERS)
21 Μαΐου 2019 20:11
Game of Thrones: Ο Bran νόμιζε ότι του έκαναν φάρσα όταν έμαθε το τέλος του

Το φινάλε του Game of Thrones σίγουρα έχει διχάσει τους fans της σειράς με τις επιλογές που έκαναν οι David Benioff και D.B. Weiss. Ένα από τα πρώτα άτομα που δεν πήρανε με εντελώς θετικό τρόπο το τέλος τους ήταν ο Isaac Hempstead Wright, κοινώς Bran Stark. Ο μικρότερος σε ηλικία επιζών των Stark και πλέον το Three-Eyed Raven κατέληξε να είναι ο Βασιλιάς των Έξι Βασιλείων του Westeros -αφού ο Βορράς ανεξαρτητοποιήθηκε. 

Αυτή η ανατροπή στη διαδοχή του θρόνου σίγουρα εξέπληξε τους πάντες και κανένας δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Ούτε και ο Hempstead Wright αφού νόμιζε ότι του έκανα φάρσα οι showrunners του "Thrones":

Όταν μου ήρθε το σενάριο της σκηνής στο Dragonpit στο τελευταίο επεισόδιο και διαβάζω την φράση "Τι θα λέγατε για τον Bran?" Σηκώθηκα και περπατούσα πέρα δώθε στο δωμάτιο. Πραγματικά νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα  στο σενάριο και πως οι Benioff και Weiss έστειλαν ένα script όπου κάθε χαρακτήρας καταλήγει στον Σιδηρούν Θρόνο. 

'Ναι πολύ καλό αστεία παιδιά! Ω τι σκ... είναι αλήθεια;"

Η αντίδρασή του σίγουρα ήταν ίδια με πολλούς από τους fans του Game of Thrones που παρακολούθησαν αυτή την ανατροπή, που ξεπέρασε κάθε θεωρία. Ο "Bran" πρόσθεσε επίσης:

Είμαι χαρούμενος. Παρόλο που ήθελα να πεθάνω και να έχω μια καλή σκηνή θανάτου με το κεφάλι μου να εκρήγνυται ή κάτι τέτοιο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το τέλος του Game of Thrones ακολουθεί πιστά τα όσα είχε εκμυστηρευτεί ο George R.R. Martin, συγγραφέας των βιβλίων, πριν από μια δεκαετία στους Benioff/Weiss. Το γενικότερο τόξο της ιστορίας, δηλαδή, είναι του Martin, ωστόσο ο συγγραφέας έχει δηλώσει πως το δικό του τέλος στα βιβλία -όταν κυκλοφορήσουν τα δύο τελευταία- θα διαφέρουν μιας και αρκετοί χαρακτήρες στα βιβλία διαφέρουν αρκετά ή έχουν πεθάνει. 

Πιστεύετε ότι το τέλος άξιζε την αναμονή;