Westworld Season 3 teaser | O Aaron Paul μυείται σε έναν κόσμο πολύ πιο σκληρό απ’ όσο υπολόγιζε

Και ανακαλύπτει μία εφιαλτικά πλασμένη δυστοπία
20 Μαΐου 2019 09:54
Westworld Season 3 teaser | O Aaron Paul μυείται σε έναν κόσμο πολύ πιο σκληρό απ’ όσο υπολόγιζε

Το HBO έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο teaser για τον 3ο κύκλο του δυσοίωνα φουτουριστικού δράματος Westworld των Lisa Joy και Jonathan Nolan, βασισμένο στο ομώνυμο έργο του συγγραφέα Michael Crichton (ER, Jurassic Park movies), όπου πλέον βλέπουμε μία φρέσκια άφιξη στο βασικό cast, αυτήν του πρωταγωνιστή του Breaking Bad, Aaron Paul.

Ο διάσημος ηθοποιός μπαίνει πια σε ένα αλλιώτικο σύμπαν όπου τα πράγματα μέσα από ριζικές αλλαγές έχουν περάσει σε μία άλλη φάση, μιας που ο τροχός γύρισε για τα καλά για τους οικοδεσπότες του γνωστού θεματικού πάρκου!

Αν και δεν γνωρίζουμε ποιος ακριβώς είναι ο αινιγματικός χαρακτήρας που ερμηνεύει ο Paul, στο μικρό αυτό απόσπασμα ο δρόμος του τυχαία διασταυρώνεται κάτω από μία γέφυρα με εκείνον της  ‘Dolores’ (Evan Rachel Wood) η οποία δείχνει κάπως αποπροσανατολισμένη, και ο ίδιος προσφέρεται να την βοηθήσει!

Μεταξύ άλλων, εμφανίζονται και άλλα πρόσθετα ονόματα της υποκριτικής, όπως η Lena Waithe (Master of None) και ο Vincent Cassel.

Στη σκοτεινή sci-fi οδύσσεια των ηρώων της σειράς εξακολουθούν να κυριαρχούν πάντα η τεχνητή νοημοσύνη και τα συνακόλουθα ηθικά διλήμματα που ανακύπτουν στον τομέα της επιστημονικής και της ανθρώπινης πρακτικής. Φυσικά, η πρόθεση των συντελεστών είναι να ανεβαίνει ο πήχης κάθε φορά από άποψη ποιότητας. Ο Jonathan Nolan, είχε σχολιάσει μάλιστα πριν καιρό επ’ αυτού:

«Πρόκειται για μία συζήτηση που συνεχίζεται με τους φίλους μας στο HBO. Μ’ ένα σόου τέτοιου αντικειμένου και κλίμακας, δεν μας ενδιαφέρει να αποδώσουμε μία συμβατική εκδοχή. Θέλουμε το σόου να γίνει ολοένα και μεγαλύτερο και ακόμη πιο φιλόδοξο. Κάτι τέτοιο θέλει χρόνο. Επιθυμούμε να πάρουμε όσο χρόνο χρειάζεται για να το κάνουμε σωστά».

Προς το παρόν το HBO δεν έχει αποκαλύψει την επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας για την 3η σεζόν του Westworld όμως αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στο 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: