High Seas trailer | Ένας φρικτός φόνος διαπράττεται εν πλώ και ένα σκοτεινό μυστήριο ξεπροβάλλει

Τί λέτε; Σαλπάρουμε;!...
17 Μαΐου 2019 19:17
High Seas trailer | Ένας φρικτός φόνος διαπράττεται εν πλώ και ένα σκοτεινό μυστήριο ξεπροβάλλει

Το Netflix έδωσε στην δημοσιότητα καινούργιο trailer για το νέο ισπανόφωνο noir δράμα High Seas το οποίο υπογράφουν οι δημιουργοί του Cable Girls και του Grand Hotel, δηλαδή οι Ramón Campos και Gema R. Neira.

Εδώ, πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι: Ivana Baquero (Pan's Labyrinth), Alejandra Onieva, José Sacristán (Velvet) και ο Jon Kortajarena (La verdad).

Η δράση του εν λόγω τηλεοπτικού project εκτυλίσσεται στην δεκαετία του ’40, με σημείο αναφοράς δύο αδερφές οι οποίες επιβιβάζονται σε ένα κρουαζιερόπλοιο που ξεκινάει από την Ισπανία για να πιάσει λιμάνι στην Βραζιλία. Εντούτοις, κατά την διαδρομή τους προς τα εκεί θα μάθουν συγκλονιστικές αλήθειες για την οικογένειά τους αφότου όμως συντελεστεί πάνω στο πλοίο ο απρόσμενος θάνατος μίας γυναίκας. Το ζήτημα είναι ότι τα θύματα βαθμιαία αρχίζουν να αυξάνονται. Και για όσο κυκλοφορεί ελεύθερος ο άνθρωπος που ευθύνεται για τα εγκλήματα αυτά κανείς δεν είναι ασφαλής.

Το cast συμπληρώνουν και οι: Eduardo Blanco, Antonio Durán 'Morris, Chiqui Fernández, Félix Gómez, Eloy Azorín, και ο Luis Bermejo.

Το High Seas αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 24 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: