Black Mirror season 5 | Το πρώτο trailer κατέφτασε και μας συστήνει τρεις νέες ιστορίες

Ανυπομονείτε και εσείς;!
15 Μαΐου 2019 22:15
Black Mirror season 5 | Το πρώτο trailer κατέφτασε και μας συστήνει τρεις νέες ιστορίες

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για τον 5ο κύκλο της δυσοίωνα φουτουριστικής σειράς Black Mirror, ανακοινώνοντας παράλληλα την ημερομηνία πρεμιέρας της στην διάσημη streaming πλατφόρμα.

Το εν λόγω δυστοπικό δράμα πλέον θα μας αφηγηθεί τρεις καινούργιες ιστορίες τις οποίες εμπνεύστηκαν οι Charlie Brooker και Annabel Jones. Στο νέο αυτό κεφάλαιο που ανοίγει στην μικρή οθόνη έχει επιστρατευτεί ένα πλήθος γνωστών ονομάτων του θεάματος, μεταξύ των οποίων οι: Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport και ο Ludi Lin.

Για ακόμη μία φορά λοιπόν, η τεχνολογία ιδιαίτερα στην σύγχρονη μορφή της (λ.χ. μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τεχνητή νοημοσύνη, έξυπνες συσκευές, εικονική πραγματικότητα) έρχεται σε πρώτο πλάνο όπως άλλωστε και το πόσο εφιαλτικές μπορεί να αποδειχθούν ορισμένες προεκτάσεις της στην ανθρώπινη πρακτική αναλόγως του τρόπου χρήσης της.

Το Black Mirror αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 5 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: