Big Little Lies season 2 trailer | Οι “Monterey Five” κατατρύχονται από τύψεις

Και ο κλοιός της αστυνομίας στενεύει ολοένα και περισσότερο γύρω τους
13 Μαΐου 2019 18:53
Big Little Lies season 2 trailer | Οι “Monterey Five” κατατρύχονται από τύψεις

Το HBO έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για τον πολυαναμενόμενο 2ο κυκλο του noir δράματος Big Little Lies όπου σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τις Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, και την Zoe Kravitz ενώ στις φρέσκιες αφίξεις του cast ανήκει η Meryl Streep!

Το επιτελείο των ηθοποιών συγκροτούν μεταξύ άλλων οι: Crystal Fox (The Haves and Have Nots), Martin Donovan (Weeds), Adam Scott, James Tupper, και ο Jeffrey Nordling.

Τί συμβαίνει λοιπόν, με την δολοφονία του ‘Perry Wright’ (Alexander Skarsgard); Ποιός είναι υπόλογος για αυτό το έγκλημα;! Και πώς θα δράσουν οι αποκαλούμενες “Monterey Five”- η ‘Madeline’ (Witherspoon), η ‘Celeste’ (Kidman), η ‘Jane’ (Woodley), η ‘Renata’ (Dern) και η ‘Bonnie’ (Kravitz)- όταν κληθούν να δώσουν απαντήσεις στις αρχές και στη μητέρα του εκλιπόντος, την ‘Mary Louise Wright’ (Streep);!

Την σκηνοθετική κλακέτα και για τα επτά καινούρια επεισόδια κρατάει πια η Andrea Arnold (American Honey) διαδεχόμενη τον δημιουργό Jean-Marc Vallée (Dallas Buyers Club).

Η 2η σεζόν του Big Little Lies έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 9 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: