Swamp Thing teaser | Η Crystal Reed θα ανακαλύψει τα σκοτεινά μυστικά ενός βάλτου

Και το τρομακτικό όν που περιφέρεται εκεί
13 Μαΐου 2019 18:41
Swamp Thing teaser | Η Crystal Reed θα ανακαλύψει τα σκοτεινά μυστικά ενός βάλτου

Η DC Universe έθεσε σε κυκλοφορία νέο teaser για την επερχόμενη τηλεοπτική ανθολογία τρόμου Swamp Thing, βασισμένη στην ομώνυμη σειρά comics των Len Wein και Bernie Wrightson, η οποία θα απαρτίζεται από δέκα επεισόδια, με το λεγόμενο «τέρας των βάλτων» να ξεπηδάει σχεδόν ολοζώντανο μέσα από την ερμηνεία του Derek Mears.

Ως δημιουργοί του σόου υπογράφουν οι Mark Verheiden (Battlestar Galactica, Daredevil) και Gary Dauberman (It, The Nun). Το θέαμα αυτό της μικρής οθόνης αφορά την ‘Abby Arcane’ (Crystal Reed) που προσπαθεί να μάθει τί προκάλεσε το φονικό ξέσπασμα μίας ασθένειας με σημείο αναφοράς τους βάλτους της Houma, μίας επαρχιακής πόλης της Louisiana. Η νεαρή γυναίκα σύντομα σε εκείνο το μέρος εντοπίζει ένα αλλιώτικο πλάσμα που κανείς δεν θα ήθελε να το βρει μπροστά του.

Το cast συγκροτούν επιπλέον οι: Andy Bean, Jennifer Beals, Will Patton, Ian Ziering, Henderson Wade, Maria Sten, Jeryl Prescott, Virginia Madsen, Leonardo Nam, και ο Kevin Durand.

Το κομμάτι της εξωτερικής παραγωγής έχουν αναλάβει ο James Wan (Aquaman, The Conjuring), ο Dauberman, και ο Verheiden.

Το Swamp Thing θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο DC Universe από τις 31 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: