Too Old To Die Young: O Miles Teller θέλει να σκοτώσει κακοποιούς (video)

Η σειρά του Nicolas Winding Refn ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της
13 Μαΐου 2019 10:25
Too Old To Die Young: O Miles Teller θέλει να σκοτώσει κακοποιούς (video)

Το Too Old To Die Young είναι η πρώτη τηλεοπτική απόπειρα του Nicolas Winding Refn και ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα αυτόν τον μήνα στο Φεστιβάλ Καννών και τον επόμενο στην συνδρομητική υπηρεσία της Amazon. Ο σκηνοθέτης του "Drive" επιστρέφει με ένα στιλάτο θρίλερ δράσης στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Miles Teller του "Whiplash". 

Ο Teller ενσαρκώνει έναν αστυνομικό που θρηνεί τον χαμό του συνεργάτη του και καταλήγει στα άδυτα του υποκόσμου, που είναι γεμάτα με δολοφόνους, στρατιώτες της Yakuza, δολοφόνους του μεξικάνικου καρτέλ, αρχηγούς της ρωσικής μαφίας και συμμορίες έφηβων δολοφόνων. 

Μέσα από το The Playlist έκανε ντεμπούτο μια ολόκληρη σκηνή από τη σειρά. Όπως θα δείτε στο απόσπασμα παρακάτω που διαρκεί δύο λεπτά σχεδόν, κυριαρχεί η σιωπή και όχι η δράση, με τον Teller να λέει χωρίς δισταγμό πως θέλει να του δώσουν τους χειρότερους ανθρώπους για να σκοτώσει. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως κάθενα από τα 10 επεισόδια της σειράς θα διαρκούν περίπου 90 λεπτά, ξεφεύγοντας από το παραδοσιακό φορμάτ της μίας ώρας. 

Το Too Old To Die Young θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου 2019.