Lucifer Season 4 | Οι πρωταγωνιστές του σόου συναντιούνται σ’ ένα αποκαλυπτικό reunion

Και γιορτάζουν την επάνοδο του ‘Lucifer’ στα πράγματα μέσω του Netflix
08 Μαΐου 2019 20:43
Lucifer Season 4 | Οι πρωταγωνιστές του σόου συναντιούνται σ’ ένα αποκαλυπτικό reunion

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία ένα ιδιαίτερο βίντεο, αφιερωμένο στους fans του δράματος φαντασίας Lucifer με το κύριο cast να επανέρχεται δριμύτερο μέσα από μία μοναδική επανένωση όπου μιλούν αναλυτικά για την περιπέτεια του γοητευτικού “Διαβολάκου” εξαιτίας της οποίας λίγο έλειψε να χαθεί από προσώπου γης!

Φυσικά, ο πρωταγωνιστής της εν λόγω μυθοπλασίας, Tom Ellis που ενσαρκώνει τον ‘Εωσφόρο’ δεν κρύβει την χαρά του όπως και οι υπόλοιποι συντελεστές του project αφού ύστερα από την απρόσμενη ακύρωση του σόου από το FOX, ευτυχώς τελικά βρέθηκε νέα τηλεοπτική στέγη, αυτήν του Netflix!

Βεβαίως, όλοι τους μεταξύ των οποίων οι: Lauren German, Rachael Harris, Aimee Garcia, Kevin Alejandro, και η Lesley-Ann Brandt, εξωτερικεύουν εδώ την ευγνωμοσύνη τους προς το ένθερμο fanbase της σειράς που ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στην προσπάθεια διάσωσης της ανθολογίας αυτής με την καμπάνια στήριξης #SaveLucifer που οργανώθηκε για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Ο Tom Ellis ως ο αμαρτωλά σαγηνευτικός “Άρχοντας της Κόλασης” δεν βλέπει την ώρα να μας σκανδαλίσει κι άλλο, και εμείς ανυπομονούμε για την πρεμιέρα της 4ης σεζόν του Lucifer που γίνεται σήμερα, 8 Μαΐου στο Netflix. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως: Ain’t no rest for the wicked