MINDHUNTER Season 2: Η Charlize Theron αποκάλυψε πότε επιστρέφει η σειρά (βίντεο)

Της "ξέφυγε" σε μια ραδιοφωνική εκπομπή
07 Μαΐου 2019 17:55
MINDHUNTER Season 2: Η Charlize Theron αποκάλυψε πότε επιστρέφει η σειρά (βίντεο)

Το Mindhunter αποτέλεσε μια από τις μεγάλες κριτικές επιτυχίες όταν προβλήθηκε τον χειμώνα του 2017 και γρήγορα το Netflix φρόντισε να το ανανεώσει για 2η σεζόν. Έκτοτε δεν υπήρξε κάποιο άλλο νέο, μέχρι τώρα. Η Charlize Theron που αποτελεί μέρος των εκτελεστικών παραγωγών της noir σειράς μυστηρίου, έκανε μια αποκάλυψη, μάλλον άθελά της σε μια πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξή της. 

Όπως θα δείτε στο βίντεο απόσπασμα παρακάτω, στο πλαίσιο του Howard Stern Show, η Theron είπε πως η σειρά του David Fincher θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2019:

Η Season 2 βγαίνει τον ερχόμενο Αύγουστο. Όντως, δεν μπορώ να περιμένω. Έχει βάθος, είναι σκοτεινή, είναι φοβερή. 

Από την πλευρά του όμως το Netflix όταν ερωτήθηκε αρνήθηκε τα λεγόμενα της Theron λέγοντας πως "καμία ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα". Είναι πολύ πιθανόν η Theron να έκανε κατά λάθος αυτή την ανακοίνωση και να πρόλαβε το Netflix.

Μετά από αυτά φαίνεται πώς δεν θα αργήσει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τον streaming γίγαντα. 

Η σειρά βασίζεται στο σενάριο του Joe Penhall, όπου εξιστορεί τις πρώτες μέρες του Criminal Profiling Unit του FBI. Εκεί όπου με πρωταγωνιστές του Jonathan Groff και Holt McCallany ως Agent Holden και Tench αντίστοιχα, βλέπουμε το δίδυμο των πρακτόρων να παίρνει συνεντεύξεις από διάφορους serial killers, ώστε να καταλάβουν πως σκέφτονται. Στην πορεία ζητούν τη βοήθεια μιας διακεκριμένης ψυχολόγου, που την υποδύεται η Anna Torv του Fringe, ώστε να τους βοηθήσει στην πρωτόγνωρη έρευνα τους, όμως αρχίζουν και αυτοί να χάνουν τους εαυτούς τους όσο εμβαθύνουν. 

Ο Fincher σκηνοθέτησε τέσσερα από τα δέκα συνολικά επεισόδια της πρώτης σεζόν και εκτέλεσε χρέη παραγωγού, σε μια σειρά που φέρνει αρκετά στο στυλ των Seven και του Zodiac. Ήδη το σενάριο του 2ου κύκλου βρίσκεται ήδη σε παραγωγή και τα γυρίσματα της θα ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο έτος.

Ακόμη, το MINDHUNTER Season 2 δεν έχει επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας αλλά υπάρχει πιθανότητα να βγει τον ερχόμενο Αύγουστο στην υπηρεσία του Netflix.