Game of Thrones: Το HBO αφαίρεσε τον περιβόητο ξεχασμένο καφέ (photos)

Και έδωσε την απάντησή του για την γκάφα με τον καφέ
07 Μαΐου 2019 17:20
Game of Thrones: Το HBO αφαίρεσε τον περιβόητο ξεχασμένο καφέ (photos)

Η τεράστια γκάφα της παραγωγής του Game of Thrones στο 4ο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου αποτελεί το αντικείμενο συζήτησης των fans περισσότερο από την ίδια την πλοκή που φτάνει προς το τέλος της. Αναφερόμαστε φυσικά στον περιβόητο καφέ των Starbucks...που μάλλον παρήγγειλε η Emilia Clarke και έμεινε στο τραπέζι του κάστρου του Winterfell.

Αρχικά, το HBO έδωσε τη δική του επίσημη απάντηση στις αντιδράσεις αλλά και το αναμενόμενο κράξιμο των fans για αυτή την απροσεξία της παραγωγής που πέρασε από το δωμάτιο του μοντάζ. 

Το δίκτυο αντιμετώπισε με χιούμορ την κατάσταση, αναγνωρίζοντας παράλληλα τη γκάφα που έκανε:

"Ο latte καφές που εμφανίστηκε στο πρόσφατο επεισόδιο ήταν ένα λάθος. Η Daenerys είχε παραγγείλει φυσικό τσάι." 

Επίσης, ο art director της σειράς δήλωσε πως "το όλο θέμα κατάντησε υπερβολικό" επειδή ποτέ ξανά δεν έγιναν τέτοια λάθη στη σειρά. 

Η τελευταία εξέλιξη στο όλο ζήτημα του ξεχασμένου καφέ έγινε πριν από μερικές ώρες. Το HBO ανέβασε ξανά το επεισόδιο στα HBO Go και HBO Now και πέρασε από το μοντάζ την συγκεκριμένη σκηνή, αφαιρώντας εν τέλει τον καφέ.

Εκπρόσωπος του δικτύου επιβεβαίωσε την αφαίρεση του καφέ των Starbucks από το επεισόδιο και στις επόμενες τηλεοπτικές προβολές του επεισοδίου "The Last of The Starks" θα παίζει η διορθωμένη βερσιόν του.

Η σκηνή με τον καφέ όπως βγήκε στον αέρα την περασμένη Κυριακή:

Και όπως θα φαίνεται από εδώ και πέρα:

Στα επόμενα δύο επεισόδια που έμειναν οι fans μάλλον θα έχουν τα μάτια τους 14 για τυχόν άλλα τέτοια λάθη της παραγωγής. 

Την ερχόμενη Κυριακή θα κάνει πρεμιέρα το 5ο και προτελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones.