Jessica Jones: Teaser poster για την τρίτη και τελευταία σεζόν

Σύντομα στο Netflix
07 Μαΐου 2019 11:38
Jessica Jones: Teaser poster για την τρίτη και τελευταία σεζόν

Το τέλος είναι κοντά για την "τελευταία των Μοϊκανών" σειρά της Marvel στο Netflix. Ο λόγος για τη Jessica Jones που θα επιστρέψει για μια 3η και τελευταία σεζόν στην streaming υπηρεσία, καθώς έληξε η συμφωνία μεταξύ των δυο κολοσσών και η βιβλιοθήκη της Marvel θα είναι στο άμεσο μέλλον αποκλειστικό προνόμιο του Disney+.

Έτσι, η Marvel θέλοντας να κλείσει αυτό το κεφάλαιο, έδωσε στη δημοσιότητα μια teaser εικόνα για το φινάλε του Jessica Jones με πρωταγωνίστρια την Krysten Ritter, χωρίς ακόμη να αναφέρει κάποια ημερομηνία πρεμιέρας.

Ωστόσο, κρίνοντας από αυτό το teaser σημαίνει ότι η προώθηση της Season 3 ξεκίνησε και σύντομα θα μάθουμε την ημερομηνία πρεμιέρας μαζί με κάποιο trailer. Τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν που μάθαμε ότι η Jessica Jones μαζί με τον Punisher του Jon Bernthal θα αποτελέσουν και αυτές παρελθόν μαζί με τα Daredevil, Luke Cage, Iron Fist και The Defenders που είχαν ακυρωθεί μήνες πρίν. 

Έχει ειπωθεί μάλιστα ότι η Disney θέλει να αναβιώσει αυτούς τους χαρακτήρες με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και μόνο ο χρόνος θα το αποδείξει.