The Witcher: Ολοκληρώνονται τα γυρίσματα της σειράς του Netflix

Σύμφωνα με αρκετές αναρτήσεις ανθρώπων της παραγωγής
06 Μαΐου 2019 11:03
The Witcher: Ολοκληρώνονται τα γυρίσματα της σειράς του Netflix

Φαίνεται πως τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του The Witcher ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες καθώς λαμβάνουν χώρα στην Ουγγαρία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που σύλλεξε το Redanian Intelligence, ένα blog αφιερωμένο στο να παρακολουθεί τη σειρά, αρκετοί άνθρωποι της παραγωγής πραγματοποίησαν αρκετές αναρτήσεις στα social media που αφήνουν να εννοηθεί πως τα γυρίσματα έλαβαν τέλος.

Ο Adam Levy που υποδύεται τον Mousesack, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram του από το wrap party, κάτι που γίνεται όταν μια παραγωγή τελειώνει τις υποχρεώσεις της. Η Charlotte Brändström, που ανέλαβε τη σκηνοθεσία δύο επεισοδίων της πρώτης σεζόν, ανέβασε μια φωτογραφία από το αεροπλάνο με τη λεζάντα "Αντίο Βουδαπέστη".

Όλες αυτές οι αναρτήσεις έχουν γίνει τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, αφήνοντας να εννοηθεί πως τα γυρίσματα του The Witcher φτάνουν, λογικά, στο τελευταίο στάδιό τους. Ωστόσο, λέγεται ότι έμεινε ενα μέρος της στο σημείο, ώστε να γυριστούν μερικές ακόμη σκηνές. 

Ακούγεται, επίσης, ότι το The Witcher άρεσε τόσο στους ιθύνοντες του Netflix που έχουν δώσει το πράσινο φως για την παραγωγή πολλών ακόμη σεζόν, αν και παραμένει ως φήμη αυτή η πληροφορία.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το The Witcher του Netflix να κάνει πρεμιέρα μέσα στο χειμώνα του 2019.