Veronica Mars trailer | Η Kristen Bell δηλώνει πανέτοιμη να αναλάβει δράση

Και να λύσει και άλλα σκοτεινά μυστήρια στο πολυσυζητημένο reboot από το Hulu
02 Μαΐου 2019 22:13
Veronica Mars trailer | Η Kristen Bell δηλώνει πανέτοιμη να αναλάβει δράση

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το reboot του αστυνομικού σόου Veronica Mars, με την Kristen Bell να επιστρέφει ως η διάσημη ιδιωτική ντεντέκτιβ που γνωρίσαμε το 2004 για να διαλευκάνει και άλλες ανεξιχνίαστες υποθέσεις.

Το φρέσκο αυτό τηλεοπτικό εγχείρημα θα αναπτυχθεί συνολικά μέσα από οκτώ επεισόδια. Εδώ ορισμένοι νεαροί θα βρεθούν δολοφονημένοι στην μικρή πόλη Neptune εν μέσω καλοκαιριού. Το συμβάν αυτό θορυβεί όλη την τοπική κοινότητα ενώ σύντομα παρουσιάζεται και μείωση των επισκεπτών του παραθαλάσσιου αυτού προορισμού. Οι γονείς ενός εκ των θυμάτων θα σπεύσουν στο γραφείο ‘Mars Investigations’ ζητώντας την βοήθεια της ‘Veronica’ και του πατέρα της,  ‘Keith (Enrico Colantoni) για να συλληφθεί ο ένοχος. Έτσι, η ηρωίδα πρέπει να βάλει τα δυνατά της για να εντοπίσει τον δράστη ενώ είναι διατεθειμένη να ανακαλύψει ποιοι είναι αναμεμειγμένοι ακόμη και αν χρειαστεί να τα βάλει με άτομα εύπορων ντόπιων επιχειρηματιών που θα αποπειραθούν να δυσκολέψουν το έργο της.

Τις διαδικασίες εξωτερικής παραγωγής συντονίζει η ίδια η Bell από κοινού με τον Rob Thomas που επιμελείται το σενάριο του πρώτου επεισοδίου, καθώς επίσης και οι Diane Ruggiero-Wright και Dan Etheridge.

Μεταξύ άλλων επανέρχεται και ο Jason Dohring ως ο ‘Logan’. Πάντως στις νέες αφίξεις ανήκουν οι: J.K. Simmons, Patton Oswalt, και Kirby Howell-Baptiste (Good Place).

Το Veronica Mars αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Hulu από τις 26 Ιουλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: