Ghost Rider: To Hulu ανακοίνωσε την ομώνυμη σειρά με τον Gabriel Luna

Μαζί με το Helstrom από τη Marvel TV
01 Μαΐου 2019 19:17
Ghost Rider: To Hulu ανακοίνωσε την ομώνυμη σειρά με τον Gabriel Luna

Η Marvel TV ανακοίνωσε σε συνεργασία με το Hulu δύο νέες τηλεοπτικές σειρές που έρχονται να προστεθούν στο πορτφόλιο της. Το πρώτο είναι το Ghost Rider με πρωταγωνιστή τον Gabriel Luna, ο οποίος επιστρέφει στον ομώνυμο ρόλο, αφού πρωτοεμφανίστηκε στην 4η σεζόν του Agents of SHIELD και αγαπήθηκε από τους fans. 

Η Ingrid Escajeda ανέλαβε χρέη showrunner, ενώ ο Paul Zbyszewski και ο Jeph Loeb σε ρόλο εκτελεστικών παραγωγών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πηγές του Variety λένε πώς αυτή η βερσιόν του Ghost Rider θα είναι εντελώς φρέσκια και διαφορετική από αυτή που είδαμε στο "Agents of SHIELD". O Luna μάλιστα έκανε και το απαραίτητο tease στον λογαριασμό του στο Twitter:

Η δεύτερη σειρά της Marvel TV θα εμβυθίσει περισσότερο στο μυστικισμό και την μαγεία του σύμπαντος, με τίτλο "Marvel's Helstrom". Αυτή θα εξιστορεί τις περιπέτειες των αδερφών Daimon και Ana Helstrom, που είναι ο γιος και η κόρη ενός μυστηριώδους και παντοδύναμου κατά συρροήν δολοφόνυ. Οι δυο τους έχουν μια παράξενη σχέση καθώς η αποστολή τους είναι να κυνηγούν τα κατακάθια της ανθρωπότητας, ο καθένας με τον δικό του τρόπο και ικανότητες. 

Χρέη showrunner και εκτελεστικού παραγωγού ανέλαβε ο Paul Zbyszewski μαζί με τον Jeph Loeb. Έτσι, μετά το Cloak & Dagger και το Runaways, η Marvel TV εμπλουτίζει το πρόγραμμά της, που λειτουργεί ανεξάρτητα από τα Marvel Studios, άρα και τις σειρές του Disney+

Τόσο το Marvel's Ghost Rider όσο και το Marvel's Helstrom θα κάνουν πρεμιέρα στο Hulu μέσα στο 2020.