Santa Clarita Diet: Κόβεται από το Netflix μετά από τρεις σεζόν

Αυλαία από το πουθενά για την ζόμπι-κωμωδία
29 Απριλίου 2019 13:44
Santa Clarita Diet: Κόβεται από το Netflix μετά από τρεις σεζόν

Σε μια αναπάντεχη κίνηση το Netflix ανακοίνωσε το κόψιμο του Santa Clarita Diet έπειτα από τρεις σεζόν. Μάλιστα, η 3η σεζόν είχε κάνει πρεμιέρα μόλις τον περασμένο Μάρτιο στην υπηρεσία.  Ο streaming γίγαντας σε δήλωσή του στο THR είπε πως το Santa Clarita Diet αποτέλεσε την πρώτη "zom-com" (ζόμπι κωμωδία) και πώς είναι ευγνώμων για τη συνεργασία του με τον δημιουργό Victor Fresco που το έφερε στο Netflix. 

Η σειρά αφηγείται την ιστορία ενός παντρεμένου ζευγαριού που εργάζονται ως μεσίτες, τους Joel και Sheila Hammond. Ξαφνικά και για άγνωστους λόγους η Sheila αρχίζει να αναπτύσσει μια όρεξη να τρώει ανθρώπινη σάρκα και μεταμορφώνεται σε ζόμπι. Τόσο ο σύζυγος όσο και η κόρη της τη βοηθούν σε αυτή τη μετάλλαξη, προσπαθώντας να προσαρμοστούν και αυτοί στα νέα δεδομένα, κάτι που φέρνει πολλά αιματηρά ευτράπελα. 

Η σειρά με πρωταγωνιστές τη Drew Barrymore και τον Timothy Olyphant δεν θα λάβει, επομένως, το πράσινο φως για μια 4η σεζόν. Ο Olyphant μάλιστα δήλωσε: 

Λάτρευα να δουλεύω για αυτό το σόου. Θα συνεχίσω να έρχομαι στο πλατό και να κάνω σκηνές. Εάν δεν θέλουν να τις γυρίσουν, είναι δική τους υπόθεση. 

Η Barrymore από την πλευρά της είπε:

Ήταν τιμή μου να κάνω κάτι τόσο απολαυστικό. 

Όπως η ίδια της αποκάλυψε λίγο αργότερα ο ρόλος στη σειρά τη βοήθησε να ξεπεράσει μια δύσκολη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς χώρισε με τον σύζυγό της ύστερα από 4 χρόνια γάμου. 

Οι fans της σειράς αντέδρασαν έντονα για αυτή την ακύρωση του Netflix, που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά κομμένων σόου της υπηρεσίας τους τελευταίους μήνες. 

Μετά από αυτές τις αντιδράσεις το Netflix ίσως να πρέπει να ξανασκεφτεί την ακύρωση του Santa Clarita Diet. Εσείς θα θέλατε να δείτε τη σειρά να συνεχίζεται;