Swamp Thing trailer | Κάτι καταραμένο κατοικεί μέσα στα έλη

Και σύντομα θα φέρει την φρίκη σε μία κωμόπολη της Louisiana
25 Απριλίου 2019 18:45
Swamp Thing trailer | Κάτι καταραμένο κατοικεί μέσα στα έλη

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη σειρά τρόμου Swamp Thing η οποία εμπνέεται από τα ομώνυμα comics των Len Wein και Bernie Wrightson που εξέδωσε η DC, και θα αναπτυχθεί συνολικά μέσα από δέκα επεισόδια, με το αποκαλούμενο «τέρας των βάλτων» να παίρνει σάρκα και οστά μέσα από την ερμηνεία του Derek Mears.

Το εν λόγω τηλεοπτικό εγχείρημα επικεντρώνεται στην ‘Abby Arcane’ (Crystal Reed) η οποία αναζητά τα αίτια εξάπλωσης μίας φονικής ασθένειας για την οποία τα πρώτα ευρήματα υποδεικνύουν ότι ξεκίνησε από τους βάλτους της Houma, μίας επαρχιακής πόλης της Louisiana. Η κοπέλα λίγο αργότερα θα διαπιστώσει ότι σε εκείνη την περιοχή τριγυρνάει ένα όν μακάβριο και σκοτεινό το οποίο κανείς δεν θα ήθελε να συναντήσει στο διάβα του.

Το cast συμπληρώνουν οι: Andy Bean, Jennifer Beals, Will Patton, Derek Mears, Ian Ziering, Henderson Wade, και ο Kevin Durand.

Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού στο όλο project επωμίζονται ο James Wan (Aquaman, The Conjuring), ο Gary Dauberman (The Nun), και ο Mark Verheiden (Ash vs. Evil Dead).

Το Swamp Thing πρόκειται να κάνει ποδαρικό στο DC Universe στις 31 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: