WandaVision: Τον χειμώνα ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς του Disney Plus

O Vision και η Scarlet Witch ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες
26 Απριλίου 2019 11:27
WandaVision: Τον χειμώνα ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς του Disney Plus

Η Disney βάζει μπρος όλες τις μηχανές για να ενισχύσει την streaming υπηρεσία της που θα λανσαριστεί στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο και στον υπόλοιπο κόσμο από τις αρχές του 2020. Μέσα στις σειρές της Marvel που θα δούμε στο Disney+ συμπεριλαμβάνεται το Falcon and the Winter Soldier, το Loki αλλά και η σειρά με τους Scarlet Witch και Vision (Paul Bettany). 

Όσον αφορά την τελευταία που τιτλοφορείται επίσημα ως WandaVision μάθαμε νέες πληροφοριές. Η Elizabeth Olsen που ενσαρκώνει την Wanda Maximoff, αποκάλυψε στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Endgame ότι τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο χειμώνα. 

Αποκάλυψε επίσης ότι η σειρά θα έχει διάρκεια έξι ώρες. Τώρα, αυτή η πληροφορία μπορεί να επιβεβαιώνει τις φήμες που το ήθελαν να αποτελείται από 8 επεισόδια των 45 λεπτών ή μπορεί και να είναι τελικά 6 επεισόδια της μίας ώρας, κάτι που ανακαλύψαμε στο IMDB. Παραδόξως, η σειρά φαίνεται πως θα λαμβάνει χώρα πολύ πίσω στο παρελθόν, αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο μιας time-travel περιπέτειας. Χαρακτηριστικά η Olsen δήλωσε στο Variety

Υπάρχουν πολλά comics από τα οποία αντλούμε έμπνευση...νομίζω ότι στο event του Disney+ μας έδειξαν μια φωτογραφία με εμάς στη δεκαετία του '50. Οπότε νομίζω ότι είναι ένα καλό teaser. 

Η Jac Schaeffer (Olaf's Frozen Adventure, Black Widow) είναι η παραγωγός και σεναριογράφος της σειράς, την οποία η Olsen εκθείασε στις δηλώσεις της. 

Ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το WandaVision στο Disney Plus