Game of Thrones: Ο George R.R. Martin εύχεται να μην τελείωνε από τώρα η σειρά

Εύχεται να κρατούσε παραπάνω
24 Απριλίου 2019 10:59
Game of Thrones: Ο George R.R. Martin εύχεται να μην τελείωνε από τώρα η σειρά

Ούτε εμείς δεν το θέλουμε, αλλά ακόμη και ο ίδιος συγγραφέας του "A Song of Ice and Fire" δεν το επιθυμεί. Ο George R.R. Martin που μας χάρισε το Game of Thrones μίλησε για το πώς θα ήθελε η σειρά να προοδεύει στον ίδιο ρυθμό με τα βιβλία. Αποκάλυψε στο Rolling Stone ότι δεν θα ήθελε να ολοκληρωθεί από τώρα το "Thrones" και εύχεται να κρατούσε παραπάνω:

Ξέρετε, είναι πολύπλοκο το ζήτημα. Είμαι λίγο λυπημένος για να σας πω την αλήθεια. Εύχομαι να είχαμε λίγες ακόμη σεζόν, αλλά καταλαβαίνω. Ο Dave και ο Dan θα πάνε να κάνουν άλλα πράγματα και είμαι σίγουρος ότι οι ηθοποιοί που ήταν κλεισμένοι για 7-8 χρόνια θα ήθελαν να προχωρήσουν σε άλλους ρόλους. Όλα αυτά είναι κατανοητά και δίκαια. Δεν είμαι νευριασμένος ή κάτι τέτοιο, απλά έχω έναν τέτοιο πόθο μέσα μου. 

Είναι εντελώς κατανοητό ότι κάποτε θα έπρεπε να μπει μια τελεία στη σειρά και οι David Benioff και D.B. Weiss θεώρησαν ότι στην 8η σεζόν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Το αμέσως επόμενο επαγγελματικό βήμα τους θα είναι στο σύμπαν του Star Wars, καθώς θα ηγηθούν μιας νέας τριλογίας ταινιών.

Οι σκέψεις του Martin θα βρουν αρκετούς fans του GoT σύμφωνους. Ωστόσο όλα τα καλά κάποτε πρέπει να τελειώνουν και ας ελπίσουμε ότι το φινάλε θα μας δικαιώσει.

Το 3ο επεισόδιο του Game of Thrones Season 8 θα κάνει πρεμιέρα αυτήν την Κυριακή 28 Απριλίου.