Jinn teaser | Το πρώτο αραβόφωνο σόου του Netflix εμπνέεται από μύθους της Μέσης Ανατολής

Ετοιμαστείτε να κάνετε τρεις ευχές! Ή μάλλον καλύτερα ξανασκεφτείτε το!
20 Απριλίου 2019 13:48
Jinn teaser | Το πρώτο αραβόφωνο σόου του Netflix εμπνέεται από μύθους της Μέσης Ανατολής

Κυκλοφόρησε επίσημο teaser για το Jinn, την πρώτη πρωτότυπη αραβόφωνη σειρά του Netflix η οποία προστίθεται στη λίστα των διεθνών παραγωγών της streaming υπηρεσίας ερχόμενη με άρωμα από «Χίλιες και μία Νύχτες» και με επιρροές από ανάλογες λαογραφικές αφηγήσεις της Μέσης Ανατολής.

Τα γυρίσματα της ανθολογίας αυτής της μικρής οθόνης πραγματοποιήθηκαν στην Ιορδανία. Πρωταγωνιστούν οι: Salma Malhas, Hamzeh Okab, Sultan Alkhail, και η Aysha Shahaltough.

Η όλη πλοκή εστιάζει σε κάποιους μαθητές λυκείου οι οποίοι έπειτα από μία εκδρομή τους στα μνημεία της αρχαίας πόλης της Πέτρας νιώθουν ότι ένα ‘Jinn’, μία πανίσχυρη σκοτεινή υπερφυσική οντότητα τους ακολουθεί, και ίσως πρέπει να προσέξουν πολύ πριν ζητήσουν να τους εκπληρωθούν τρεις ευχές!

Το διάσημο δίκτυο απ’ ό,τι φαίνεται δείχνει ιδιαίτερο ζήλο στο να επενδύσει στην ετερότητα και την πολυσχιδία παραστάσεων στο περιεχόμενο του ώστε να διευρύνει ποικιλοτρόπως την γκάμα των τηλεοπτικών και κινηματογραφικών του θεαμάτων προσελκύοντας έτσι κοινό από διάφορες περιοχές του πλανήτη.

Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται και από μεγαλεπήβολα εγχειρήματά του όπως λ.χ. το νοτιοκορεάτικο μεταποκαλυπτικό δράμα με ζόμπι Kingdom, αλλά και τα sci-fi project όπως το βραζιλιάνικο 3%, το γερμανικό Dark και το νορβηγικό The Rain.

Το Jinn αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 13 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: