The Witcher: Αποκαλύφθηκε το διάστημα που θα κάνει πρεμιέρα

Ο Henry Cavill έρχεται για να γίνει ο νέος Λευκός Λύκος
18 Απριλίου 2019 12:35
The Witcher: Αποκαλύφθηκε το διάστημα που θα κάνει πρεμιέρα

Η τηλεοπτική μεταφορά από το The Witcher έχει ήδη ξεσηκώσει την gaming κοινότητα μιας και περιμένει με αγωνία να δει το τελικό αποτέλεσμα του Λεκού Λύκου στην μικρή οθόνη. Το μόνο που γνωρίζαμε ήταν πως τον ρόλο του Geralt of Rivia θα ενσαρκώσει ο διάσημος Henry Cavill που πολλοί μπορεί να τον γνωρίζετε ως τον Superman της DC (Man of Steel).

Αντίστοιχα, την Ciri θα φέρει “εν ζωή” η Freya Allan και την Yennefer η Anya Chalotra. Μιας και ήδη έχουμε δει πως θα είναι περίπου ο πρωταγωνιστής, το μόνο που δεν γνωρίζαμε ήταν το διάστημα που θα κάνει πρεμιέρα η σειρά. Οι υποθέσεις λοιπόν φτάνουν στο τέλος τους.

Κατά την διάρκεια ενός meeting σχετικά με τα κέρδη του Netflix, ο CCO, Ted Sarandos, μίλησε για τις επερχόμενες σειρές που θα έρθουν το προσεχές διάστημα στην streaming υπηρεσία.

Μέσα σε αυτές τελικά βρίσκεται και το The Witcher και όπως μας μεταφέρει το Variety θα κάνει το ντεμπούτο του μέσα στον χειμώνα του 2019 και συγκεκριμένα, ανάμεσα σε Οκτώβριο και Δεκέμβριο. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημέρα που θα ξεκινήσει η πρεμιέρα της σειράς, όμως αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει σίγουρα στο μέλλον.

Επομένως, μετά τα παραπάνω κάντε υπομονή μερικούς μήνες ακόμα για να δείτε το τελικό αποτέλεσμα του Henry Cavill ως Geralt of Rivia.