The Rain Season 2 | Στο επίσημο trailer αποκαλύπτεται ότι ένας ολοκληρωτικός αφανισμός πλησιάζει

Και η ανθρωπότητα θα πρέπει να παλέψει σκληρά για να τον εμποδίσει
18 Απριλίου 2019 11:18
The Rain Season 2 | Στο επίσημο trailer αποκαλύπτεται ότι ένας ολοκληρωτικός αφανισμός πλησιάζει

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για τον 2ο κύκλο του δανέζικου μεταποκαλυπτικού δράματος The Rain του Netflix, για το οποίο καθήκοντα δημιουργού έχει επωμιστεί ο Jannik Tai Mosholt (Borgen)  μαζί με τους συνεργάτες του, Esben Toft Jacobsen και Christian Potalivo.

Στο υποβλητικά σκοτεινό αυτό σόου η υπόθεση εστιάζει σε μία δυσοίωνα φουτουριστική εκδοχή για την πορεία του ανθρώπινου γένους που έχει σχεδόν αποδεκατιστεί εξαιτίας ενός άκρως μεταδοτικού και επικίνδυνου ιού. Δύο αδέρφια λοιπόν, ξεκινούν μία διαδρομή από την Δανία για να βρουν ένα ασφαλές καταφύγιο και μαζί τον πατέρα τους που είναι επιστήμονας και έφυγε σε μία αποστολή για την ανακάλυψη της θεραπείας απέναντι στην μεταδοτική αυτή νόσο, αλλά έκτοτε η τύχη του αγνοείται.

Σε αυτό το ταξίδι συναντούν ένα μικρό γκρουπ επιζώντων. Με όλες τις ισορροπίες που ίσχυαν μέχρι πρότινος να έχουν ανατραπεί πια, οι δύο ήρωες θα κληθούν να επιβιώσουν σε έναν κόσμο πιο εχθρικό από ποτέ.

Στο The Rain πρωταγωνιστούν οι: Alba August, Mikkel Boe Følsgaard, Lucas Lynggaard Tønnesen αλλά και ο Lars Simonsen (The Bridge). Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer: