The Loudest Voice teaser | Ο Russell Crowe μεταμορφώνεται στον Roger Ailes

Και πρωταγωνιστεί στην μίνι βιογραφική σειρά του Showtime
17 Απριλίου 2019 19:16
The Loudest Voice teaser | Ο Russell Crowe μεταμορφώνεται στον Roger Ailes

Κυκλοφόρησε επίσημο teaser για το επερχόμενο βιογραφικό δράμα The Loudest Voice του Showtime το οποίο βασίζεται στο bestseller μυθιστόρημα The Loudest Voice in the Room του συγγραφέα Gabriel Sherman.

Η μίνι αυτή σειρά πραγματεύεται την άνοδο και την πτώση του πρώην επικεφαλής του Fox News, Roger Ailes, με τον βραβευμένο με Όσκαρ, Russell Crowe να αναλαμβάνει κεντρική ερμηνεία εν προκειμένω. Ο διάσημος ηθοποιός είναι φανερά αλλαγμένος για τις ανάγκες του καινούργιου του ρόλου.

Η φυσιογνωμία που ενσαρκώνει υπήρξε ένα από τα πιο ισχυρά πολιτικά πρόσωπα των Η.Π.Α. προτού αναγκαστεί να αποχωρήσει από του Fox News εξαιτίας ενός καταιγισμού κατηγοριών περί σεξουαλικής παρενόχλησης που διατυπώθηκαν εναντίον του, συμπεριλαμβανομένης και της αγωγής που κατέθεσε το 2016 και η παρουσιάστρια ειδήσεων του καναλιού, Gretchen Carlson (Naomi Watts). Ο Ailes απεβίωσε το 2017.

Το εγχείρημα αυτό που θα αναπτυχθεί συνολικά μέσα από επτά επεισόδια, θα προσπαθήσει να εξετάσει «την σύγκρουση ανάμεσα στα μέσα και το πεδίο της πολιτικής», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του δικτύου, David Nevins.

Το cast συναπαρτίζουν επιπλέον η Sienna Miller ως η Elizabeth, η σύζυγος του Ailes, ο Seth MacFarlane ως ο Brian Lewis πρώην διευθυντής δημοσίων σχέσεων του Fox News, ενώ μεταξύ άλλων εμφανίζονται και οι: Simon McBurney, Annabelle Wallis, Aleksa Palladino, Judy Laterza, Josh Charles, Casey Close και ο Josh Stamberg.

Το The Loudest Voice αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Showtime στις 30 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: