Το Westworld θα επιστρέψει το 2020 για την 3η σεζόν

Το HBO θα προσπαθήσει να αναπληρώσει το κενό του Game of Thrones
16 Απριλίου 2019 10:47
Το Westworld θα επιστρέψει το 2020 για την 3η σεζόν

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες το Game of Thrones θα ρίξει μια για πάντα αυλαία και το HBO άρχίσε τις ανακοινώσεις για το πώς θα αναπληρώσει το κενό του για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Υπήρξαν φήμες ότι το Westworld θα έκανε ένα παρατεταμένο διάλειμμα και δεν θα επέστρεφε μέσα στο 2019, κάτι το οποίο έγινε επίσημα γνωστό. 

Ο υπεύθυνος προγράμματος του δικτύου, Casey Bloys, επιβεβαίωσε στο Deadline ότι το Westworld θα επιστρέψει το 2020 στις οθόνες μας. Ίσως να αποτελέσει και το μεγαλύτερο διάλειμμα που έγινε στη σειρά και να φτάσει του 18 μήνες από τη στιγμή που προβλήθηκε το φινάλε της 2ης σεζόν. 

Μάλιστα, οι δημιουργοί Jonathan Nolan και Lisa Joy έχουν υποσχεθεί ότι θα κάνουν μια διαφορετική προσέγγιση για την επερχόμενη σεζόν, ύστερα από την κριτική που δέχτηκε για υπερβολικά πολύπλοκο σενάριο. 

Για την 3η σεζόν της σειράς έχει επιστρατευθεί ο Aaron Paul του Breaking Bad, ενώ η νεότερη προσθήκη του cast ακούει στο όνομα Lena Waithe (This is Us, Master of None). Και οι δυό τους έχουν αναλάβει άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. 

Ωστόσο θα περίμενε κανείς από το HBO να πατήσει το "γκάζι" όσον αφορά την παραγωγή νέου περιεχόμενου για το "Thrones", αντί να αφήσει άλλες σειρές -πιθανότατα υποδεέστερες- να αναπληρώσουν το κενό. Ωστόσο, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της WarnerMedia Entertainment, Bob Greenblatt, πρέπει να δοθεί προσοχή και να "μην σκοτώσουμε την κότα με τα χρυσά αυγά και να βάζουμε σειρές που δεν αγγίζουν αυτό το επίπεδο ποιότητας."

To Westworld Season 3 θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2020. 

Tags: