The Mandalorian: Εντυπωσιακό νέο δείγμα από την πρώτη live-action Star Wars σειρά (φωτό+βίντεο)

Απευθείας από το Star Wars Celebration 2019
14 Απριλίου 2019 20:15
The Mandalorian: Εντυπωσιακό νέο δείγμα από την πρώτη live-action Star Wars σειρά (φωτό+βίντεο)

Στο πλαίσιο του Star Wars Celebration 2019, δε θα μπορούσε να λείπει το ειδικό πάνελ αφιερωμένο στην πρώτη live-action σειρά του σύμπαντος, το The Mandalorian, εκεί όπου αποκαλύφθηκαν νέες πληροφοριές, τα πρώτα στιγμιότυπα και ένα ολιγόλεπτο sizzle reel βίντεο. Το πάνελ πλαισίωσαν ο δημιουργός της σειράς, Jon Favreau, ο ένας εκ των σκηνοθετών, Dave Filoni, αλλά και οι πρωταγωνιστές.

Αναφερόμαστε στον ίδιο τον Mandalorian του Pedro Pascal (Narcos, Game of Thrones), o οποίος είναι ένας bounty hunter αμφιβόλου ηθικής.

Την Gina Carano που υποδύεται την Cara Dune μια πρώην Shock Trooper της Αυτοκρατορίας, η οποία παλεύει να βρει μια νέα θέση στη κοινωνία.

Και τον Carl Weathers, που ξέρετε ως Apollo Creed από τις ταινίες Rocky, ο οποίος υποδύεται τον Greef Carga, που είναι ο επικεφαλής του συνδέεται bounty hunters και εργοδότης του Mandalorian.

Λίγο μετά τις πρώτες φωτογραφίες, το stream κόπηκε και προβλήθηκε ένα αποκλειστικό για το κοινό του Celebration βίντεο, που παρουσίασε μερικά δευτερόλεπτα από τη σειρά σαν teaser και πολλές σκηνές από το εντυπωσιακό πλατό. 

Σαφώς κάποιοι fans μαγνητοσκόπησαν το "sizzle reel" video, το οποίο καλύτερα να βιαστείτε να δείτε παρακάτω πριν το κατεβάσει η Lucasfilm. Μετά την προβολή του το κοινό ενθουσιάστηκε τόσο που ξέσπασε σε ένα "standing ovation".

Για πρώτη φορά επίσης θα εμφανιστούν fans του Star Wars στο Mandalorian. Ο Favreau αποκάλυψε ότι οι "501st Legion", μια ομάθα παθιασμένων cosplayers που ντύνονται ως Stormtroopers, συμμετείχαν στα επεισόδια της σειράς. 

Αποκαλύφθηκε επίσης ότι πριν γράψει τη σειρά ο Favreau, συμβουλεύτηκε τον ίδιο τον "Δημιουργό", George Lucas, που βοήθησε και αυτός στην ανάπτυξη της, με δικές του ιδέες. Τα πλάνα που παρουσιάστηκαν δεν ήταν τελικά μιας και ακόμα η VFX ομάδα τελειοποιεί τα ειδικά εφέ, τα οποία, όπως τόνισε ο Favreau θα μοιράζονται επαναστατικές τεχνολογίες από τα The Jungle Book και The Lion King. 

Το The Mandalorian θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου 2019 αποκλειστικά στο Disney Plus.