Veronica Mars teaser | Το Hulu ανακοίνωσε την πρεμιέρα για το πολυαναμενόμενο reboot

Με την Kristen Bell να δίνει και πάλι το παρόν ως η διάσημη ντεντέκτιβ
13 Απριλίου 2019 15:28
Veronica Mars teaser | Το Hulu ανακοίνωσε την πρεμιέρα για το πολυαναμενόμενο reboot

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο teaser για το reboot της αστυνομικής σειράς Veronica Mars, με την Kristen Bell να επανέρχεται ως η ομώνυμη ιδιωτική ερευνήτρια που μας συστήθηκε το 2004 για να λύσει και άλλα μυστήρια με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Η streaming υπηρεσία επισημοποίησε και την ημερομηνία κατά την οποία θα ξανακάνει ποδαρικό στην μικρή οθόνη η εν λόγω μυθοπλασία. Το νέο project θα απαρτίζεται συνολικά από οκτώ επεισόδια.

Εν προκειμένω, κάποιοι νεαροί βρίσκονται δολοφονημένοι κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην μικρή πόλη Neptune. Το τραγικό γεγονός προσλαμβάνει τεράστιες διαστάσεις και έχει αρνητικό αντίκτυπο και στην τουριστική κίνηση του παραθαλάσσιου αυτού μέρους. Οι γονείς ενός εκ των θυμάτων θα απευθυνθούν στο γραφείο ‘Mars Investigations’ για να βρουν το άτομο που ευθύνεται για τον θάνατο του γιου τους. Έτσι, η ‘Veronica’  καλείται να εξιχνιάσει την υπόθεση και να προχωρήσει πολύ βαθιά ανακαλύπτοντας ότι σε αυτήν εμπλέκονται και παράγοντες της πλούσιας ελίτ του τόπου που προσπαθούν να αποκρύψουν την αλήθεια.

Πίσω από την εξωτερική παραγωγή θα βρίσκεται η ίδια η Bell μαζί με τον Rob Thomas που γράφει το σενάριο του πρώτου επεισοδίου, καθώς επίσης και οι Diane Ruggiero-Wright και Dan Etheridge.

Το Veronica Mars θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Hulu από τις 26 Ιουλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: