Euphoria teaser | Το φρέσκο εφηβικό δράμα του HBO καταφτάνει

Με την καλλιτέχνιδα Zendaya να ηγείται του cast
13 Απριλίου 2019 15:15
Euphoria teaser | Το φρέσκο εφηβικό δράμα του HBO καταφτάνει

Το HBO έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο teaser για το επερχόμενο νεανικό δράμα Euphoria του Sam Levinson (Assassination Nation) σε παραγωγή της A24 όπου σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε την Zendaya (The Greatest Showman, Spider-Man: Homecoming).

Ουσιαστικά, πρόκειται για την αμερικανική μεταφορά του ομώνυμου ισραηλινού σόου των Ron Leshem, Daphna Levin και Tmira Yardeni που προβλήθηκε από το 2012 έως το 2013. Σημείο αναφοράς του ήταν μία ομάδα μαθητών λυκείου οι οποίοι καλούνταν να διαχειριστούν την έντονη περίοδο της εφηβείας προσπαθώντας μέσα από διάφορα σκαμπανεβάσματα να ανακαλύψουν την αληθινή τους ταυτότητα, την σεξουαλικότητά τους, και να εκτιμήσουν σημαντικές αξίες όπως αυτήν του έρωτα και της φιλίας.

Στην καινούργια διασκευή θα παίξουν μεταξύ άλλων και οι: Maude Apatow (This is 40), Eric Dane (The Last Ship), Barbie Ferreira, Storm Reid (A Wrinkle in Time), Sydney Sweeney (Sharp Objects), Algee Smith (The Hate U Give), Jacob Elordi (Kissing Booth), Barbie Ferreira (How to Behave), Hunter Schafer, Austin Abrams (The Walking Dead), Alexa Demie και η Nika King.

Το Euphoria έχει δρομολογηθεί να κάνει το ντεμπούτο του στο HBO στις 16 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: