Όλο το Star Wars franchise θα φιλοξενείται στο Disney Plus  

Διαθέσιμο μέσα στην πρώτη χρονιά της υπηρεσίας

Όλο το Star Wars franchise θα φιλοξενείται στο Disney Plus

Στο event της Disney όπου παρουσιάστηκε πλήρως η συνδρομητική της υπηρεσία, καθοριστικό ρόλο είχαν τα γιγαντιαία franchises που βρίσκονται στην ομπρέλα της και θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος όσον αφορά το περιεχόμενό της. Ένα από αυτά είναι το σύμπαν του Star Wars που αποτελεί έναν από τους κυριότερους πόλους έλξης του Disney Plus. 

Όπως ανακοίνωσε η επικεφαλής της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, όλες οι ταινίες του Star Wars θα γίνουν διαθέσιμες μέσα στο πρώτο έτος λειτουργίας του Disney+.

Πρακτικά σημαίνει ότι η αυθεντική τριλογία, η prequel τριλογία, η sequel τριλογία αλλά και τα δύο spinoff φιλμ θα υπάρχουν στη βιβλιοθήκη της υπηρεσίας. Ακόμη και το επερχόμενο και ακόμη ατιτλοφόρητο Episode IX θα βρίσκεται ανάμεσά τους. 

Στο Star Wars περιεχόμενο που αναμένεται στο Disney Plus συμπεριλαμβάνεται το The Mandalorian του Jon Favreau με πρωταγωνιστή τον Pedro Pascal, τη νεά σεζόν του Star Wars: The Clone Wars και τη live-action σειρά του Rogue One με πρωταγωνιστές τους Cassian Andor του Diego Luna και τον K-2SO του Alan Tyduk. 

Το Disney Plus θα λανσαριστεί πρώτα στις ΗΠΑ στις 12 Νοεμβρίου του 2019. 

0 σχολια