American Horror Story: Η 9η σεζόν αποκαλύπτεται με ένα πρώτο teaser

Σε ρυθμούς horror ταινίας του 1984
11 Απριλίου 2019 13:25
American Horror Story: Η 9η σεζόν αποκαλύπτεται με ένα πρώτο teaser

Μετά την επιστροφή πολλών αγαπημένων χαρακτήρων του κοινού στο American Horror Story: Apocalypse, η σειρά μυστηρίου του Ryan Murphy παίρνει διαφορετική τροπή στην 9η σεζόν. Το FX αποκάλυψε μέσα από ένα teaser -που αρχικά δημοσίευσε ο Murphy- τον τίτλο της επερχόμενης σεζόν ως American Horror Story: 1984.

Όπως γίνεται αντιληπτό αυτή θα αποτίει φόρο τιμής στις ταινίες τρόμου της δεκαετίας του '80 μιας και τότε κυκλοφόρησαν ταινίες-σταθμοί του είδους, όπως τα "Παρασκευή και 13" και "Ο Εφιάλτης στον Δρόμο με τις Λεύκες", ενώ το 1984 συγκεκριμένα βγήκαν τα "Children of the Corn" και "Silent Night Deadly Night". 

To πρώτο teaser trailer του AHS: 1984 μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω και θυμίζει αρκετά ένα κυνηγητό θύματος και δολοφόνου σαν το Friday The 13th. Επειδή η θεματολογία θα είναι εντελώς διαφορετική στην ερχόμενη σεζόν, θα υπάρξουν και ανακατατάξεις όπως το ότι για φέτος ο Evan Peters δεν θα συμμετέχει, όντας το μακροβιότερο μέλος του cast. 

Αντιθέτως, η Emma Roberts και ο Gus Kenworthy έχουν επιβεβαιωθεί πως θα τους δούμε στην 9η σεζόν, ενώ την επιστροφή της αναμένεται να κάνει και η Sarah Paulson, αν και ακόμη δεν υπήρξε επίσημα επιβεβαίωση. 

Το American Horror Story: 1984 θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο χειμώνα στο FX.