Ο Hawkeye του Jeremy Renner θα έχει την δική του τηλεοπτική σειρά

Φυσικά στο Disney Plus
11 Απριλίου 2019 10:29
Ο Hawkeye του Jeremy Renner θα έχει την δική του τηλεοπτική σειρά

Μια ακόμη σειρά που θα επικεντρώνεται σε χαρακτήρα των Avengers έρχεται φυσικά στο Disney+. Σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ του THR, ο Hawkeye του Jeremy Renner θα αποκτήσει την δική του μίνι σειρά στην streaming υπηρεσία της Disney, αποδεικνύοντας πώς οι περιπέτειές του δεν θα τελειώσουν με το Avengers: Endgame

Η σειρά θα επικεντρώνεται στον τοξότη πράκτορα της S.H.I.E.L.D. και μέλος των Avengers, Clint Barton, στην προσπάθειά του να μεταλαμπαδεύσει τις ικανότητές του στην νεαρή μαθητευόμενή του, την Kate Bishop. Όσοι γνωρίζουν, στα comics η Bishop αποτελεί μέρος των Young Avengers και διάδοχος του Hawkeye. 

Μάλιστα, υπάρχει μια σκηνή στο trailer του Endgame -δεν ξέρουμε αν αποτελεί μέρος του τελικού cut- που δείχνει τον Barton να μαθαίνει στην κόρη του τοξοβολία, κάτι που μπορεί να ληφθεί και ως σημάδι πώς θα δούμε την Kate Bishop στην ταινία. 

Άλλο ένα στοιχείο που ίσως να συνδέεται είναι η προσθήκη της Katherine Langford σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. Εικάζεται, ωστόσο, ότι θα υποδύεται την Bishop, κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί κιόλας. 

Η σειρά του Hawkeye αποτελεί ακόμη ένα μεγάλο project που θα εμπλουτίσει τον κατάλογο του Disney Plus, αξιοποιώντας την βιβλιοθήκη της Marvel, όπως το Loki με τον Tom Hiddleston, τους Paul Bettany και Elizabeth Olsen στο Vision and Scarlet Witch, καθώς και τους Anthony Mackie και Sebastian Stan ως Falcon και Winter Soldier. 

H streaming υπηρεσία Disney Plus αναμένεται να λανσαριστεί προς τα τέλη του 2019.