Chambers trailer | Η νέα σειρά υπερφυσικού τρόμου του Netflix ανεβάζει τους παλμούς μας

Με πρωταγωνίστρια την Uma Thurman
10 Απριλίου 2019 22:14
Chambers trailer | Η νέα σειρά υπερφυσικού τρόμου του Netflix ανεβάζει τους παλμούς μας

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την επερχόμενη τηλεοπτική ανθολογία υπερφυσικού τρόμου Chambers που θα φιλοξενήσει στην πλατφόρμα της, με την Uma Thurman να αναλαμβάνει εν προκειμένω κεντρικό ρόλο.

Για το εν λόγω project ως δημιουργοί υπογράφουν οι Leah Rachel και Akela Cooper. Η όλη ιστορία θα αναπτυχθεί συνολικά μέσα από δέκα επεισόδια, με την δράση του πρώτου να την ενορχηστρώνει ο Alfonso Gomez-Rejon.

Το concept επικεντρώνεται σε μία κοπέλα που επέζησε από μία κρίσιμη επέμβαση μεταμόσχευσης όπου υπεβλήθη έπειτα από σοβαρό καρδιακό επεισόδιο. Εντούτοις, έχει τεράστια περιέργεια να μάθει σε ποιόν οφείλει την σωτηρία της αφού χάρη σε εκείνον αναπνέει ακόμη. Όσο όμως αναζητά απαντήσεις άλλο τόσο προβληματίζεται αφού πληροφορείται ότι ο δωρητής πέθανε τελείως απρόσμενα και κάτω από περίεργες συνθήκες. Μάλιστα, καταλαβαίνει ότι μέρα με την μέρα κάτι αλλάζει σε αυτήν. Αρχίζει να εμφανίζει συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που την ξενίζουν και που ποτέ πριν δεν είχε.

Η Thurman υποδύεται την ‘Nancy’, την μητέρα του δωρητή η οποία θα προσεγγίσει το άτομο που θα δεχτεί το μόσχευμα της νεκρής της κόρης, μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσει ότι το παιδί της τελικά ίσως και να μην έφυγε ποτέ από αυτόν τον κόσμο.

Το Chambers αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 26 Απριλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: