Pearson teaser | Η Gina Torres πέρα από τον χώρο της δικαιοσύνης θα καταπιαστεί και με τα κοινά

Και θα δώσει την δική της μάχη για να πατάξει την διαφθορά
10 Απριλίου 2019 21:45
Pearson teaser | Η Gina Torres πέρα από τον χώρο της δικαιοσύνης θα καταπιαστεί και με τα κοινά

Το USA Network έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser για το Pearson, το επερχόμενο spinoff σόου του δικαστικού δράματος Suits στο οποίο την τιμητική της φυσικά θα έχει η Gina Torres που υποδύεται την δυναμική δικηγόρο ‘Jessica Pearson’ η οποία συμμετέχει πια στο δημοτικό συμβούλιο του Σικάγο.

Η σειρά εστιάζει στην παραπάνω φιγούρα καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας της επιλογής να ασχοληθεί με την πολιτική. Βέβαια, η απόφασή της αυτήν θα την φέρει αντιμέτωπη και με τα κακώς κείμενα του συγκεκριμένου τοπίου μιας που και από εκεί δεν λείπουν η διαφθορά και οι αδικίες.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Morgan Spector (Homeland), Simon Kassianides (Agents of Shields), Bethany Joy Lenz (One Tree Hill), Chantel Riley (Wynnona Earp), Isabel Arraiza (The Oath) και ο Eli Goree (Ballers).

Ο δημιουργός του Suits, Aaron Korsh επωμίζεται και εδώ ανάλογα καθήκοντα μαζί με τον Daniel Arkin, με την Universal Cable Productions (UCP) να βρίσκεται πίσω από την παραγωγή του όλου εγχειρήματος.

Το Pearson αναμένεται να ξεκινήσει φέτος το καλοκαίρι. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: