Monsters Inc.:Οι Billy Crystal και John Goodman επιστρέφουν για τη σειρά του Disney Plus

Νέες περιπέτειες για το "Μπαμπούλας Α.Ε."
10 Απριλίου 2019 10:48
Monsters Inc.:Οι Billy Crystal και John Goodman επιστρέφουν για τη σειρά του Disney Plus

Χωρίς περιορισμό μοιάζει να είναι το budget της Disney για την συνδρομητική υπηρεσία που ετοιμάζει. Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από το EW, οι Billy Crystal και John Goodman θα επιστρέψουν στους ρόλους των τεράτων Mike Wazowski και James P. "Sulley" Sullivan για λογαριασμό της τηλεοπτικής σειράς "Μπαμπούλας Α.Ε." που θα βγει στον αέρα του Disney+ μέσα στο 2020. 

Τώρα που τα γέλια και όχι οι τρομάρες δίνουν ενέργεια στην Τερατούπολη, η νέα σειρά με τίτλο "Monsters at Work" θα εκτυλίσσεται έξι μήνες μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας του 2001. Πρωταγωνιστής της σειράς θα είναι ο Tylor Tuskmon του Ben Feldman, ένα νεαρό τέρας που θέλει να ανελιχθεί στην καριέρα του ως εργαζόμενος της Monsters, Inc. και να κάνει παρέα με τα είδωλά του, δηλαδή τους Mike και Sulley. 

Εκτός των Crystal και Goodman θα επιστρέψουν και τα υπόλοιπα μέλη του αυθεντικού cast όπως οι John Ratznberger (Yeti), Bob Peterson (Rose) και Jennifer Tilly (Celia). Στα νέα πρόσωπα του voice cast συγκαταλέγονται οι Kelly Marie Tran (Star Wars: The Last Jedi), Henry Winkler (Barry), Lucas Neff (Raising Hope), Alanna Ubach (Coco), Stephen Stanton (Star Wars Resistance) και η Aisha Tyler (Archer).

Το Monsters at Work θα κάνει πρεμιέρα το 2020 αποκλειστικά στο Disney Plus