Stranger Things 3: Η νέα σεζόν θα σας χτυπήσει κατάκαρδα

Ο "Chief Hopper" κάνει tease για τη νέα σεζόν
08 Απριλίου 2019 10:49
Stranger Things 3: Η νέα σεζόν θα σας χτυπήσει κατάκαρδα

Από το trailer της 3ης σεζόν του Stranger Things όλα έμοιαζαν πιο κινηματογραφικά, με το στοιχείο του blockbuster να ανυψώνεται περισσότερο από κάθε άλλη σεζόν. Ο David Harbour παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη στο Collider μιλώντας για το τί θα περιμένουμε από τη νεά σεζόν της δημοφιλέστατης σειράς του Netflix, με την κυριότερη φράση του να αναφέρει πως "θα σας χτυπήσει κατάκαρδα".

Όπως είπε χαρακτηριστικά o αγαπημένος του κοινού "Chief Hopper":

Γίνεται μεγαλύτερη αυτή η σεζόν και πιο "Σπίλμπεργκική". Πιστεύω πως 1η σεζόν ήταν αρκετά "Stephen King", η 2η σεζόν αρκετά σε στυλ Spielberg και τώρα γινόμαστε ακόμη πιο "Spielberg" στην αισθητική μας. Έχει τόσο πολύ χρώμα φέτος, μπαίνουμε για τα καλά στη δεκαετία του '80, είμαστε στο 1985. Ο Hopper έχει αλλάξει εντελώς ντύσιμο, έχει μουστάκι. Επίσης, έχει πολύ το στοιχείο της αγάπης, κάτι που είχε από την αρχή.

Συνέχισε λέγοντας ότι συγκινήθηκε όταν είδε την 3η σεζόν:

Αυτό είναι το ιδιαίτερο της σειράς, ότι έχει απίστευτο τσαγανό. Πάντα συγκινούμαι όταν τη βλέπω και σε αυτή τη σεζόν έπαθα το ίδιο. Παίρνει πολλά ρίσκα αλλά στην ουσία της θα σας χτυπήσει κατάκαρδα. Είναι πολύ αστεία, είναι πανέμορφη και θα έχει κάποιες μεγάλες, πολύ μεγάλες εκπλήξεις.   

Τώρα, ποιες θα είναι οι εκπλήξεις μένει να τις δούμε όταν η παρέα του Hawkins θα επιστρέψει στις οθόνες μας. 

Το Stranger Things 3 θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουλίου του 2019 στο Netflix.