Better Call Saul: Η 5η σεζόν θα καθυστερήσει αρκετά

Επιβεβαιώθηκε τελικά από την πρόεδρο του AMC
06 Απριλίου 2019 21:15
Better Call Saul: Η 5η σεζόν θα καθυστερήσει αρκετά

Εάν είστε fans του Breaking Bad τότε δεν πρέπει να παραλείψετε το Better Caul Saul, την spinoff σειρά του σύμπαντος, δια χειρός Vince Gilligan. Αφού το βγάλαμε αυτό από τη μέση ας προχωρήσουμε στα δυσάρεστα νέα που ήρθαν στην επιφάνεια για τη συνέχεια του Better Call Saul. 

Η πρόεδρος των AMC Networks, Sarah Barnett, έδωσε μια νέα συνέντευξη στο Vulture αποκαλύπτοντας αυτό που είχε ακουστεί λίγο μετά την -ολίγον τι- καθυστερημένη ανανέωση του σόου.

To Better Call Saul δεν θα επιστρέψει στις οθόνες μας μέχρι το 2020, επιβεβαιώνοντας ότι η 5η σεζόν θα λάβει εκτεταμένη καθυστέρηση. Η απόφαση αυτή σύμφωνα με την κ. Barnett οφείλεται στις "ανάγκες του cast" και πως δεν θα βιαστούν να βγει στον αέρα η 5η σεζόν, μιας και θα είχε αρνητικό αντίκτυπο στην ποιότητά της.

Ο Gilligan άλλωστε φημίζεται για την προσεκτική και συναρπαστική γραφή του, οπότε το AMC του δίνει όλον τον χρόνο που χρειάζεται. Το ενδιαφέρον για την επόμενη σεζόν είναι μεγάλο μιας και η 4η σεζόν μας έφερε μια ανάσα πριν την αρχή του Breaking Bad και μένει να μάθουμε πότε η παραγωγή θα ανακοινώσει την ημερομηνία πρεμιέρας.