Lucifer: Η 4η σεζόν θα είναι "πιο σκοτεινή και σέξι"

Ο παραγωγός της σειράς δίνει νέες πληροφορίες
04 Απριλίου 2019 14:11
Lucifer: Η 4η σεζόν θα είναι "πιο σκοτεινή και σέξι"

Έχουν περάσει σχεδόν 10 μήνες από τότε που ακυρώθηκε το Lucifer από το Fox και λίγο μετά κατέληξε στα χέρια του Netflix. Οι παραγωγοί της σειράς, Ildy Modrovich και Joe Henderson σε νέα τους συνέντευξη μίλησαν για την επερχόμενη 4η σεζόν της, λέγοντας πως θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές τώρα που δεν τους δεσμεύουν οι τηλεοπτικοί περιορισμοί του Fox. 

Μιλώντας στο Spoiler TV, δήλωσαν χαρακτηριστικά:

Ξέραμε ότι θέλαμε να κάνουμε την ίδια σειρά στο επίκεντρό της, αλλά και να ξεπεράσουμε κάποια όρια. Οπότε τα σκοτεινά σημεία έγιναν πιο σκοτεινά και τα σέξι σημεία...λιγάκι πιο σέξι. 

Μάλιστα ερωτήθηκαν για το γεγονός πως η νέα σεζόν θα αποτελείται από μόλις 10 επεισόδια -στο παραδοσιακό φορμάτ του Netflix- αντί για 22 επεισόδια και αν αυτό έφερε δυσκολίες:

Λατρέψαμε το γεγονός ότι είχαμε λιγότερα επεισόδια. Μας έδωσε τη δυνατότητα να σκεφτούμε ένα αφηγηματικό τόξο πολύ πιο σφιχτό και στα μέτρα μας. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν είχαμε την ευκαιρία να πούμε μερικές αυτοτελείς ιστορίες, οι οποίες έχουν πολύ πλάκα και δίνουν λεπτομερείς ματιές σε συγκεκριμένους χαρακτήρες. 

Το Lucifer Season 4 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσω του Netflix, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ημεορμηνία πρεμιέρας ακόμα.