Supernatural | Η αυλαία της σειράς θα κλείσει οριστικά με την 15η σεζόν

Τα αδέρφια ‘Winchester’ ετοιμάζονται να μας αποχαιρετίσουν
23 Μαρτίου 2019 11:31
Supernatural | Η αυλαία της σειράς θα κλείσει οριστικά με την 15η σεζόν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, το Supernatural, ένα από τα μακροβιότερα σόου της αμερικανικής τηλεόρασης με σημείο αναφοράς την φαμίλια των αδερφών ‘Winchester’, οδηγείται σιγά σιγά προς το τέλος του, αφού ο 15ος κύκλος θα σημάνει και το φινάλε της εν λόγω μυθοπλασίας παραφυσικού τρόμου και μυστηρίου.

Η συγκεκριμένη ιδιότυπη «family business» που άρχισε από τον πρώτο διδάξαντα, ‘John Winchester’ (Jeffrey Dean Morgan) και συνεχίστηκε από τους γιους του, ‘Sam’ (Jared Padalecki) και ‘Dean’ (Jensen Ackles), έγινε αγαπημένη συνήθεια εκατομμυρίων θεατών σε όλον τον πλανήτη καταφέρνοντας να διανύσει συνολικά έως σήμερα μία διαδρομή δέκα τεσσάρων χρόνων, με ένα ακόμη πρόσθετο κεφάλαιο να έχει δρομολογηθεί πλέον να την ολοκληρώσει με είκοσι νέα επεισόδια.

Οι εξωτερικοί παραγωγοί, Robert Singer και Andrew Dabb, δήλωσαν ειδικότερα από μεριάς τους: «Πρώτα απ’ όλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε αυτό το σόου τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Για εμάς ήταν μία εμπειρία ζωής! Η υποστήριξη που είχαμε τόσο από την Warner Bros Television όσο και από το CW ήταν απίστευτη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους Jensen, Jared και Misha που έκαναν αυτό το ταξίδι τόσο ξεχωριστό! Είναι πλέον σημαντικό για μας να δώσουμε στους χαρακτήρες αυτούς που αγαπάμε τον αποχαιρετισμό που τους αξίζει!».

Οι περιπέτειες των γνωστών κυνηγών υπερφυσικών πλασμάτων οδεύουν λοιπόν, προς το φινάλε τους με τους πρωταγωνιστές Padalecki και Ackles αντίστοιχα, να επιβεβαιώνουν το παραπάνω γεγονός και μέσα από προσωπική τους ανάρτηση στα social media. Μάλιστα στο παρακάτω βίντεο όπου βλέπουμε μαζί τους και τον συνάδελφό τους, Misha Collins, ο ίδιος τονίζει: «Σας αγαπάμε, παιδιά! Η οικογένεια αυτήν δεν χάνεται ακόμη και αν η σειρά τελειώσει!».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The rest of the vid. #spnfamily for life.

A post shared by Jensen Ackles (@jensenackles) on

Ο Ackles συμπληρώνει: «Θα πω αυτό. Κάτι που είπε και ο Eric Kripke, δημιουργός αυτού του κόσμου και των χαρακτήρων του, ένα τέτοιο σόου για την οικογένεια είναι εκπληκτικό και μεγάλη υπερηφάνεια το να εξελιχθεί σε οικογένεια! Οπότε σας ευχαριστώ, παιδιά!».

Το Supernatural ήταν κάτι με το οποίο ορισμένοι μεγαλώσαμε παρακολουθώντας το από το ξεκίνημά του μέχρι και τώρα! Και ναι! Είστε απίθανοι ρε ‘Winchester’!

Υ.γ. “Family doesn’t end with blood!”