The Last Black Man In San Francisco trailer | Ο Jimmie Fails παίζει σε ένα ιδιαίτερο δράμα

Με επίκεντρο το συνεχώς μεταβαλλόμενο πρόσωπο των σύγχρονων πόλεων
22 Μαρτίου 2019 17:22
The Last Black Man In San Francisco trailer | Ο Jimmie Fails παίζει σε ένα ιδιαίτερο δράμα

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το κοινωνικό δράμα The Last Black Man In San Francisco του Joe Talbot που έκανε ένα επιτυχημένο πέρασμα από το Sundance Film Festival.

Το σενάριο επιμελήθηκε ο Jimmie Fails ο οποίος και πρωταγωνιστεί εν προκειμένω. Πρόκειται για μία βαθιά ανθρώπινη και ειλικρινή ιστορία που αντανακλά τις προκλήσεις και τις επιμέρους καταστάσεις που συνθέτουν την φυσιογνωμία μίας διαρκώς ευμετάβλητης πόλης, την ίδια στιγμή που ορισμένα άτομα αναζητούν την θέση τους σ’ αυτήν.

Εδώ ο Jimmie Fails θέλει να ανακτήσει το βικτωριανό σπίτι του παππού του στην καρδιά του San Francisco. Σε αυτήν του την προσπάθεια θα έχει δίπλα του και τον κολλητό του, Mont (Jonathan Majors). Ο ήρωας επιθυμεί να βρει πού ανήκει μέσα σε μία πόλη που αλλάζει ραγδαία χωρίς να προλαβαίνει μαζί με τους δικούς του να πιάσουν πάντα τον παλμό της. Πασχίζει λοιπόν, να έρθει πιο κοντά με την οικογένειά του και να βοηθήσουν όλοι μαζί στην αναβάθμιση της κοινότητάς τους. Όμως οι ευγενικές προθέσεις και οι ελπίδες του θολώνουν κάπως την κρίση του όσον αφορά το πώς εκλαμβάνει την πραγματικότητα του κόσμου που τους περιβάλλει.

Το κύριο cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Jonathan Majors, Rob Morgan, Tichina Arnold, και ο Danny Glover.

Το The Last Black Man In San Francisco αναμένεται να διανεμηθεί ευρύτερα στις Η.Π.Α. στις 15 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

 

Tags: