Στα σκαριά η τηλεοπτική μεταφορά του "The Talented Mr. Ripley"

Από τον δημιουργό του "The Night of"
22 Μαρτίου 2019 11:26
Στα σκαριά η τηλεοπτική μεταφορά του "The Talented Mr. Ripley"

"Ο Ταλαντούχος κ. Ρίπλεϊ" αποτελεί μια από τις διασημότερες ταινίες όλων των εποχών, με ένα cast γεμάτο αστέρες, όπως οι Matt Damon, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Cate Blanchett και Philip Seymour Hoffman, ενώ ήταν υποψήφιο για 5 βραβεία Όσκαρ. Έχουν υπάρξει βέβαια και άλλες εκδόσεις της ταινίας, εκτός αυτής του 1999 σε σκηνοθεσία Anthony Minghella, όπως το "Purple Noon" με τον θρυλικό γάλλο ηθοποιό Alain Delon στον ρόλο του Ρίπλεϊ. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, φαίνεται πως το "The Talented Mr. Ripley" ετοιμάζεται να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη, όντας μια ακόμη παραγωγή που γίνεται σειρά στην εποχή της "Peak TV" που διανύουμε. Ο δημιουργός του εξαιρετικού "The Night of", Steve Zaillian, ετοιμάζει την τηλεοπτική σειρά την οποία υπογράφει το σενάριο αλλά και θα σκηνοθετήσει αρκετά από τα επεισόδιά της. 

Αν το όνομά του δεν σας λέει κάτι, τότε θα τον ξέρετε από την θρυλική "Λίστα του Σίντλερ" για την οποία απέσπασε το Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου. Ακόμη, ωστόσο, το project αναζητά τηλεοπτική στέγη και δεδομένου του ρεζουμέ του δεν θα αργήσει να βρεθεί το κανάλι που θα κάνει την καλύτερη προσφορά. 

Λέγεται, επίσης, πως ο Zaillian θα χρησιμοποιήσει υλικό και απο τα πέντε μυθιστορήματα της Patricia Highsmith, και θα εξιστορούν την εξέλιξη του κυρίου Ρίπλεϊ από απατεώνα σε δολοφόνο. 

Tags: