Black Summer trailer | Μία ακόμη ζόμπι-Αποκάλυψη κάνει ποδαρικό στην μικρή οθόνη!

Σε παραγωγή του Netflix και με την υπογραφή του δημιουργού του ‘Z Nation’
19 Μαρτίου 2019 17:02
Black Summer trailer | Μία ακόμη ζόμπι-Αποκάλυψη κάνει ποδαρικό στην μικρή οθόνη!

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη horror σειρά του με ζόμπι Black Summer από τον δημιουργό του Z Nation, Karl Schaefer και τον John Hyams που επωμίζονται μεταξύ άλλων και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού εν προκειμένω.

Η 1η σεζόν θα απαρτίζεται συνολικά από οκτώ επεισόδια. Στο κομμάτι της παραγωγής συμμετέχει επίσης η εταιρεία The Asylum. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε εδώ την Jaime King. Συγκεκριμένα, μας συστήνεται ως η ‘Rose’, μία νέα μητέρα η οποία χωρίζεται από την κόρη της κατά την διάρκεια των πρώτων ημερών της πιο φονικής επιδημίας που μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε ζωντανούς νεκρούς. Η γυναίκα στην προσπάθειά της να εντοπίσει το παιδί, συναντάει ένα γκρουπ επιζώντων με τους οποίους ενώνεται και όλοι μαζί  πασχίζουν να ξεφύγουν από το πέρασμα των αιμοδιψών πλασμάτων που καταλαμβάνουν κάθε γωνιά της χώρας.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Justin Chu Cary, Kelsey Flower, Gwynyth Walsh, Christine Lee, Mustafa Alabssi, Erika Hau, Sal Velez, Jr. και ο Edsson Morales.

To Black Summer αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Netflix στις 11 Απριλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: