Το Orphan Black επιστρέφει με νέα σειρά

Ήδη βρίσκεται στα σκαριά από το AMC
13 Μαρτίου 2019 11:55
Το Orphan Black επιστρέφει με νέα σειρά

Το βραβευμένο και επιτυχημένο Orphan Black μπορεί να ολοκληρώθηκε πρόσφατα μετά από πέντε σεζόν, αλλά όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει. Σύμφωνα με πληροφορίες του έγκυρου Variety το AMC, μαζί με την Temple Street Productions, εταιρία παραγωγής της αυθεντικής σειράς, έχουν ήδη στα σκαριά μια νέα σειρά που θα εκτυλίσσεται στο σύμπαν του Orphan Black.

Οι ίδιες πηγές λένε πως δεν πρόκειται ούτε για spinoff ούτε για reboot της σειράς, αλλά για μια ολοκαίνουργια ιστορία με φρέσκους χαρακτήρες, μέσα στον κόσμο του Orphan Black. Ακόμη, βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και οι παραγωγοί αναζητούν έναν σεναριογράφο για το project, καθώς και άτομα για να προτείνουν όσο το δυνατόν περισσότερες ιδέες. 

Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός πως το BBC και το BBC America αντίστοιχα δεν εμπλέκονται στη νέα σειρά, αλλά το έχει αναλάβει εξ'ολοκλήρου το AMC. 

Για την ιστορία, στο Orphan Black πρωταγωνιστεί η Tatiana Maslany, η οποία ανακαλύπτει πως είναι κλώνος και πως υπάρχει μια συνομωσία για να σκοτώσουν τις αδερφές κλώνοι της. Αποτελεί, επίσης, δημιουργία των John Fawcett και Graeme Manson, ενώ ξεκίνησε το 2013 και ολοκληρώθηκε μετά από 5 σεζόν. 

Tags: