Love, Death + Robots trailer | Η νέα animated σειρά του Netflix προτείνεται αυστηρά για ενήλικες

Με τους David Fincher και Tim Miller να είναι στο τιμόνι της
09 Μαρτίου 2019 18:43
Love, Death + Robots trailer | Η νέα animated σειρά του Netflix προτείνεται αυστηρά για ενήλικες

Το Netlix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την επερχόμενη animated ανθολογία για ενήλικες Love, Death + Robots του David Fincher (Mindhunter, Gone Girl, Seven) και του Tim Miller (Deadpool) συνδυάζοντας ενιαία σε μία μυθοπλασία την ιδιαίτερη ματιά των δύο αυτών χαρισματικών δημιουργών.

Το εν λόγω project θα αποτελείται από δέκα οκτώ σύντομα επεισόδια με πλοκή που φέρει πιο κοντά το στοιχείο του sci-fi, του χιούμορ αλλά και του τρόμου, με μία γκάμα διαφόρων φιγούρων, από λυκανθρώπους στρατιώτες μέχρι και ανεξέλεγκτα ρομπότ.

Ο Miller ο οποίος το 2004 μέσω του Gopher Broke υπήρξε υποψήφιος για Όσκαρ Καλύτερης Μίνι Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, πλέον επανέρχεται και στο animated είδος με την εταιρεία του, Blur Studio, και την ταλαντούχα δημιουργική του ομάδα να χειρίζονται με απίστευτη άνεση τόσο την παραδοσιακή 2D τεχνολογία όσο και αυτήν των CGI εφέ.

Ο Miller είχε ξανασυναντηθεί επαγγελματικά με τον Fincher και παλαιότερα, ως σχεδιαστής για τους τίτλους αρχής της αμερικανικής κινηματογραφικής διασκευής The Girl with the Dragon Tattoo (2011), ενώ ο Fincher είχε συνεργαστεί και πάλι με την παραπάνω streaming υπηρεσία για το πολιτικό δράμα House of Cards, και την αστυνομική-ψυχολογική σειρά Mindhunter.

Το Love, Death + Robots έχει δρομολογηθεί να κάνει το ντεμπούτο του στο Netflix στις 15 Μαρτίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό