Game of Thrones: Ούτε ο ίδιος ο George R.R. Martin δεν ξέρει πως τελειώνει η σειρά!

Πρόκειται για το τέλος της ιστορίας που ο ίδιος ξεκίνησε...
07 Μαρτίου 2019 19:01
Game of Thrones: Ούτε ο ίδιος ο George R.R. Martin δεν ξέρει πως τελειώνει η σειρά!

Θα πιστεύατε ότι ο δημιουργός του Game of Thrones ξέρει πως τελειώνει η σειρά στην οποία βασίζεται το δημιούργημά του, αλλά η αλήθεια ειναι διαφορετική. Ο George R.R. Martin συγγραφέας των βιβλίων του "A Song of Ice and Fire" αποκάλυψε πως ουσιαστικά ούτε αυτός δεν έχει ιδέα πως θα τελειώσει η τηλεοπτική σειρά, της οποίας η τελευταία σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου.

Σε μια νέα του συνέντευξη στο EW στο πλαίσιο των αφιερωμάτων που γίνονται για την 8η σεζόν του GoT, ο Martin είπε: 

Δεν έχω διαβάσει καν τα scripts της τελευταίας σεζόν, ούτε κατάφερνα να επισκεφθώ το πλατό επειδή εργάζομαι στο Winds of Winter. Ξέρω κάποια πράγματα, αλλά θα υπάρξουν πολλές υπο-ιστορίες που θα ολοκληρωθούν μόνες τους. Άλλωστε με ξεπέρασαν αρκετά χρόνια πριν. Επομένως μπορεί να υπάρξουν σημαντικές αποκλίσεις. 

Είναι γνωστό πως η σειρά των D.B Weiss και David Benioff έχει ξεπεράσει τα βιβλία μετά την 5η σεζόν και οι δρόμοι τους με τον Martin είχαν χωρίσει από την 4η σεζόν κιόλας. Μερικές από τις μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ σειράς και βιβλίων είναι για παράδειγμα, ο γάμος του Ramsay Bolton με την Sansa Stark. 

Φαίνεται, επομένως, ότι ο Martin έχει πραγματικά αφοσιωθεί στην ολοκλήρωση του δικού του έργου και του έκτου βιβλίου του Game of Thrones με τίτλο "Winds of Winter", το οποίο έχει λάβει αλεπάλληλες καθυστερήσεις τα τελευταία χρόνια. Πριν ξεκινήσουν τη σειρά οι Beniof και Weiss συναντήθηκαν με τον Martin ο οποίος τότε τους αποκάλυψε ένα πολύ πρώιμο σχέδιο που είχε για το πώς τελειώνει το Game of Thrones. 

Το σίγουρο είναι πως εκατομμύρια τηλεθεατές αναμένουν να δουν πως θα καταλήξει η σειρά στον 8ο κύκλο με τα τελευταία έξι επεισόδια, που πρόσφατα απέκτησαν το πρώτο τους trailer. 

Το Game of Thrones Season 8 θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου 2019.