Star Wars: Rebels | Ο δημιουργός του φαντάζεται μια πιθανή συνέχεια

Θα μπορούσε έτσι να συνεχιστεί το ταξίδι της Ahsoka και της Sabine;
07 Μαρτίου 2019 15:15
Star Wars: Rebels | Ο δημιουργός του φαντάζεται μια πιθανή συνέχεια

Το Star Wars: Rebels μας αποχαιρέτησε ακριβώς πριν από έναν χρόνο μετά από 4 γεμάτες σεζόν, με ένα συγκλονιστικό cliffhanger φινάλε γεμάτο ερωτήματα και πολλές αποκαλύψεις για την ίδια τη Force. Για τον εορτασμό του ενός χρόνου από το φινάλε, ο δημιουργός της animated σειράς, Dave Filoni ανάρτησε ένα εικαστικό που δημιούργησε ο ίδιος, σαν δώρο προς τους fans.

Σε αυτό απεικονίζονται οι Sabine Wren και Ahsoka Tano σε μια πιθανή συνέχεια όπως τη φαντάστηκε ο Filoni, αμέσως μετά την τελευταία σκηνή του Rebels. 

Σε έναν χιονισμένο πλανήτη θα συνεχίσουν την αναζήτησή τους τα δύο εναπομείναντα μέλη του πληρώματος του Ghost για τον Ezra Bridger και τον Admiral Thrawn; Ο Filoni στο post του τονίζει πως δεν πρόκειται για κάποια νέα σειρά ή ένα επίσημο teaser για μια συνέχεια του "Rebels".

Αν και αξίζει να αναφέρουμε πως το επερχόμενο Star Wars Celebration 2019 θα φιλοξενήσει ένα ειδικό panel για το Rebels, το ενδεχόμενο μιας συνέχειας της ιστορίας στο Disney Plus μένει ανοιχτό. Ιδιαίτερα αν σκεφτούμε πως το The Clone Wars επιστρέφει...