Warrior trailer | Η action σειρά που εμπνέεται από τα γραπτά του Bruce Lee καταφτάνει

Φέροντας την υπογραφή των δημιουργών Justin Lin και Jonathan Tropper
06 Μαρτίου 2019 19:10
Warrior trailer | Η action σειρά που εμπνέεται από τα γραπτά του Bruce Lee καταφτάνει

H Cinemax έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για το επερχόμενο σόου πολεμικών τεχνών Warrior που επιμελήθηκαν οι δημιουργοί Justin Lin (Fast and the Furious movies) και Jonathan Tropper (Banshee) βασιζόμενοι σε μία πρωτότυπη σύλληψη του Bruce Lee.

Στο εν λόγω εγχείρημα της μικρής οθόνης την εξωτερική παραγωγή συντονίζουν οι Justin Lin και Danielle Woodrow, μαζί με την κόρη του μεγάλου δάσκαλου πολεμικών τεχνών, και αδερφή του πρόωρα χαμένου Brandon Lee, την Shannon Lee.

Το συγκεκριμένο project αναπτύσσεται μέσα από δέκα επεισόδια συνολικά, συνδυάζοντας στοιχεία δράσης, εποχής και μυστηρίου ενώ χρονικά τα γεγονότα του εκτυλίσσονται κατά το β’ μισό του 19ου  αιώνα με φόντο την Chinatown του San Francisco. Τα χρόνια εκείνα συχνό φαινόμενο ήταν οι αμείλικτες συγκρούσεις ανάμεσα σε τοπικές εγκληματικές οργανώσεις που ασχολούνταν με εμπόριο ναρκωτικών και διατηρούσαν οίκους ανοχής.

Θα δούμε λοιπόν, τον ‘Ah Sahm’ (Andrew Koji), έναν άνδρα με έφεση στις πολεμικές τέχνες να ωθείται από τις συγκυρίες να εγκαταλείψει την Κίνα και να μεταβεί στις Η.Π.Α., γενόμενος ο έμπιστος μίας από τις πιο αδίστακτες συμμορίες της περιοχής.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Rich Ting, Jason Tobin, Dianne Doan, Olivia Cheng, Christian McKay, Hoon Lee, και ο Dean Jagger.

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Perfect Storm Entertainment, Tropper Ink Productions και η Bruce Lee Entertainment.

To Warrior αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην αμερικανική τηλεόραση στις 5 Απριλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: