The Act trailer | Η Joey King μας συστήνεται ως μία κοπέλα που οδηγείται σε ένα φρικτό έγκλημα

Προσπαθώντας να ελευθερωθεί από μία ανυπόφορη γονεϊκή καταπίεση
05 Μαρτίου 2019 16:26
The Act trailer | Η Joey King μας συστήνεται ως μία κοπέλα που οδηγείται σε ένα φρικτό έγκλημα

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό δράμα The Act των δημιουργών Nick Antosca και Michelle Dean, που εστιάζει στις «πιο σοκαριστικές αληθινές ιστορίες εγκλημάτων, τόσο παράξενες που ξεπερνούν κάθε φαντασία».

Στο εν λόγω τηλεοπτικό project σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε την Joey King να ερμηνεύει την Gypsy Blanchard, μία νεαρή η οποία πασχίζει να ξεφύγει από την τοξική επιρροή της υπερπροστατευτικής μητέρας της, Dee Dee (Patricia Arquette). Η προσπάθειά της να ανεξαρτητοποιηθεί θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, ενώ θα ανακαλύψει τρομακτικά μυστικά, με ένα από αυτά να την οδηγήσει τελικά στον φόνο.

Καθηλωμένη σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο αλλά αισιόδοξη και ευγενική, η έφηβη Gypsy σιγά σιγά καταλαβαίνει ότι η ανάγκη της να ξεφύγει από τον ασφυκτικό έλεγχο που της ασκεί η κηδεμόνας της, γίνεται ολοένα και εντονότερη. Το όλο πράγμα καθίσταται πιο ξεκάθαρο όταν αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι την απασχολούν πια και ζητήματα που αφορούν την σεξουαλικότητά της, όμως η μητέρα της δεν παύει λεπτό να της επιβάλλεται. Στην μεταξύ τους επικοινωνία το ρήγμα έχει επέλθει και η κατάσταση δεν θα αργήσει να επιδεινωθεί και να οδηγήσει τα πράγματα σε μία τραγική κατάληξη.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Chloë Sevigny, AnnaSophia Robb και ο Calum Worthy. Πίσω από την παραγωγή βρίσκεται η Universal Content Productions.

Η 1η σεζόν του The Act αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Hulu στις 20 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: